hocam uygulamasımı var benim haberim yok bende indireyim söylermisiniz cahil cahil kullanıyorumPhilipsin var bende de uygulamasından istediğim şeylere bakıp bilgi alıyorum ona göre yapıyorum.
kuzenımde phılıps var cok ıyımıs ole dıyoTanımı bu merak edenler olursa..
Air fryer, yiyecekleri yağa batırmadan derin kızartma işinin benzerini yapmak için tasarlanmış küçük bir tezgah üstü konveksiyonlu fırındır. Bir fan, sıcak havayı yüksek hızda dolaştırarak Maillard reaksiyonunda olduğu gibi esmerleşme tepkimesi yoluyla yiyecekte gevrek bir tabaka oluşturur.(Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)
Sorum net aslında, kullanıcı yorumlarını vs. okuyorum çoğu markanın ancak hep iyi, kötü. Sizin herhangi bir markayla kullanım tecrübeniz var mı?
NutriU olması lazım uygulamanınhocam uygulamasımı var benim haberim yok bende indireyim söylermisiniz cahil cahil kullanıyorum
Airfryer'lar konusunda genel olarak Philips, Tefal ve Ninja gibi markalar tavsiye edilir. Philips'in Airfryer'ları pişirme kalitesi, dayanıklılık ve kullanım kolaylığı ile öne çıkıyor. Tefal'in Airfryer'ları ise daha uygun fiyatlı ve çeşitli seçenekleri ile dikkat çekiyor. Ninja'nın Airfryer'ları ise 2'si 1 arada özellikleri ve farklı pişirme programları ile popülerdir.
Sorum net aslında, kullanıcı yorumlarını vs. okuyorum çoğu markanın ancak hep iyi, kötü. Sizin herhangi bir markayla kullanım tecrübeniz var mı?
Bizde luxell var baya genişTanımı bu merak edenler olursa..
Air fryer, yiyecekleri yağa batırmadan derin kızartma işinin benzerini yapmak için tasarlanmış küçük bir tezgah üstü konveksiyonlu fırındır. Bir fan, sıcak havayı yüksek hızda dolaştırarak Maillard reaksiyonunda olduğu gibi esmerleşme tepkimesi yoluyla yiyecekte gevrek bir tabaka oluşturur.(Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap)
arkadaşa katılıyorum.. ben yıllarca bu tarz eşyaların satıldığı yerlerde çalıştım.. philipsi tek geçerim bu üründe.. tartışmasız kuşkusuz kullanabilirsin.. kendim üretsem bu kadar emin konuşurumPhilipsin var bende de uygulamasından istediğim şeylere bakıp bilgi alıyorum ona göre yapıyorum. Çok rahat bir şey alacaksan philipsten şaşma derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?