Seçkin Üye
Duydum ancak izlemedim bir ara izleyeceğim sağolprison break izlemediysen izle mutlaka kardeşim.
anime izle kardeş
Animeden nefret ederim Doctor who ya bir göz atarım teşekkürlerDoctor Who izle güzeldir.
tamamdır izleyeceğimçok yanlış yoldasın kardeş hemen gidiyosun bi agents of shield serisini komple bitirip prison break serisini bitiriyosun ondan sonrada bana geliyosun abi önerdiğin diziler efsaneydi diyosun sonra ben sana diyorumki the 100 serisine başla ondan sonra zaten benden dizi ismi istemek için kuyruğa girersin
bak muratın yazdığını yap gerisini boş ver bu işleri murata soracaksın adam her türlü film dizi her şeyi biliyor adam arşiv gibi ondan murata sen sor gerisini sallaçok yanlış yoldasın kardeş hemen gidiyosun bi agents of shield serisini komple bitirip prison break serisini bitiriyosun ondan sonrada bana geliyosun abi önerdiğin diziler efsaneydi diyosun sonra ben sana diyorumki the 100 serisine başla ondan sonra zaten benden dizi ismi istemek için kuyruğa girersin
şaka olsun diye sölemiştim onuAnimeden nefret ederim Doctor who ya bir göz atarım teşekkürler
Çok uzun olduğu için Game Of thrones sıkar diyorum ama bir bakarım ginede beğenirsem izlerim sağol önerdiğin içinGame of Thrones'i izlemediysen mutlaka izle derim. İlk başta sevmem ben öyle dizileri diyodum sadece TWD izlerken. Ama başlayınca güzelliklerini fark ediyosun.
Hikayesi güzel geldi teşekkür ederim bakacağımthe strain İyi Bir Dizi Öneririm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?