Üye
Dizi olarak TWD yi nostalji edebilirim yada Jumper a başlayasım var Gilm ede bakarım ama genelde film ve dizilerde suç bilim kurgu hapishane tarzı sevyiorum prison berak gibi jumper gibi bilim kurgu tarzı önerilerin için teşekkür ederimbence gilm izle ama dizi öönerim
bitirmiş olduğum teen wolf [dizi]
suan 4.sezonda olduğum [the vampier daries dikkat bunu izlerken ağır depresyona girebilirsin]
film olarak ise zamana karşı ve grinin 50 tonu daha cok seyde var ama bunlar saydıklarım
ha bu arada onemlı degıl + lost izle 6 sezonluk dizi t vampier dairese başla tamamlıcaksan yada hiç başlama sürükler çünküDizi olarak TWD yi nostalji edebilirim yada Jumper a başlayasım var Gilm ede bakarım ama genelde film ve dizilerde suç bilim kurgu hapishane tarzı sevyiorum prison berak gibi jumper gibi bilim kurgu tarzı önerilerin için teşekkür ederim
+ olarak Adından anlamış lduguna gore the vampier daires ve tw bilim kurgu gerçeklik arası losttaDizi olarak TWD yi nostalji edebilirim yada Jumper a başlayasım var Gilm ede bakarım ama genelde film ve dizilerde suç bilim kurgu hapishane tarzı sevyiorum prison berak gibi jumper gibi bilim kurgu tarzı önerilerin için teşekkür ederim
Buna hemen bakıyorum +1+ olarak Adından anlamış lduguna gore the vampier daires ve tw bilim kurgu gerçeklik arası lostta
Cidden bunu yapıyorum 3.kez bitireyimYoutube > Ezel 1.bölüm hd
ahlaklı eyşan karakterli eyşan anladın sen forumda yazamıyorum@doktorbeyy ahaha iyi seyirler kardeşim ben de tekrar izleyecem bir ara
Anladım tabi namuslu eyşanahlaklı eyşan karakterli eyşan anladın sen forumda yazamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?