Üye
Katılıyorum size aynen herkese açık olursa çok sıkıntı yaratır ve hilenin bozulması daha kolay olurseçkin üye üstü olan hileler herkese açılır ise herkse bu hileyi kullanacağı için hilelerin bir anda fix yeme olayı davar hilelerin bu durumunu da düşünmek gerekli dostum
biraz da emek vermek gerekliEwet ama yorum yapmak zor biraz daha kolay olsa tamam
Bence bu şekilde daha iyi , sistem kademesi olması diyorum yani. Şöyle düşün sen 2019 da kayıt olmuşsun üyeliğine , ben 2018 de. Buna rağmen fazla bir paylaşım , yorum ve diyalog içinde olmamışız , sadece ben kullanıp çıkayım diye düşünmüşüz. Forumun daha canlı kalmasını da sağlıyor bence bu uygulama.Merhaba ben bu siteyi ortalama 2016 yılından beri biliyorum ve ilk site takipçilerinden olabilirim ilk hesabımı 2017 de açtım ikinciyi 2018 de ve en son olan hesabımda 2019 açtım yani baya uzun zamandır burdayım ama eskiden hileleri kullanmak için rank sistemi diye birşey yoktu ve herkez istediği hileyi eşit bir şekilde kullanabiliyordu.
Ama gerçekten üyeler eski MemoryHackers tarzını özlemiştir.
Özellikle Benim arkadaş grubum ile bu siteyi sadece wolftü hack için kullanırdık
Ancak site onuda kaldırdı ve artık benim veya bazı kişiler için sitenin bence bir özelliği kalmadı
Benim talebim bence hileleri kullanmak için rank sistemi kadırılsın herkkes eşit olsun.Ve bide wolftü hilesi bence yeniden yazılsın.
Şimdiden Teşekkürler ilgi ve alakanız için.
hızlı fix yer ve insanların emekleri boşa giderMerhaba ben bu siteyi ortalama 2016 yılından beri biliyorum ve ilk site takipçilerinden olabilirim ilk hesabımı 2017 de açtım ikinciyi 2018 de ve en son olan hesabımda 2019 açtım yani baya uzun zamandır burdayım ama eskiden hileleri kullanmak için rank sistemi diye birşey yoktu ve herkez istediği hileyi eşit bir şekilde kullanabiliyordu.
Özellikle Benim arkadaş grubum ile bu siteyi sadece wolftü hack için kullanırdık
Ancak site onuda kaldırdı ve artık benim veya bazı kişiler için sitenin bence bir özelliği kalmadı
Benim talebim bence hileleri kullanmak için rank sistemi kadırılsın herkkes eşit olsun.Ve bide wolftü hilesi bence yeniden yazılsın.
eskiden iyiydi tabi ama nüfus habire artıyorMerhaba ben bu siteyi ortalama 2016 yılından beri biliyorum ve ilk site takipçilerinden olabilirim ilk hesabımı 2017 de açtım ikinciyi 2018 de ve en son olan hesabımda 2019 açtım yani baya uzun zamandır burdayım ama eskiden hileleri kullanmak için rank sistemi diye birşey yoktu ve herkez istediği hileyi eşit bir şekilde kullanabiliyordu.
herkese açık olsa boku çıkar ama 600 yoruum fılan da cok her 15 yorumda 1 saat yenıyor orası bıraz saçmaseçkin üye üstü olan hileler herkese açılır ise herkse bu hileyi kullanacağı için hilelerin bir anda fix yeme olayı doğar , hilelerin bu durumunu da düşünmek gerekli dostum
gereksiz yorum yaptıysanız eğer bildirim olarak uyarı dahilinde silinebilir durduk yere silineceğini sanmıyorumTamam da yorum biraz az atılıyor benim 170 ýorum vârdı 37 ye düşmüş konu âçamıyorum onuda nasıl yapacağımı bilmiyorum
Eğer bu rank sistemi kalkarsa hile ücresiz olduğu için herkes anında ulaşabilir bu da hilenin tespit edilip çalışmamasına sebep olurMerhaba ben bu siteyi ortalama 2016 yılından beri biliyorum ve ilk site takipçilerinden olabilirim ilk hesabımı 2017 de açtım ikinciyi 2018 de ve en son olan hesabımda 2019 açtım yani baya uzun zamandır burdayım ama eskiden hileleri kullanmak için rank sistemi diye birşey yoktu ve herkez istediği hileyi eşit bir şekilde kullanabiliyordu.
sonuna kadar haklı bir yazı tebrik ediyorumBence bu şekilde daha iyi , sistem kademesi olması diyorum yani. Şöyle düşün sen 2019 da kayıt olmuşsun üyeliğine , ben 2018 de. Buna rağmen fazla bir paylaşım , yorum ve diyalog içinde olmamışız , sadece ben kullanıp çıkayım diye düşünmüşüz. Forumun daha canlı kalmasını da sağlıyor bence bu uygulama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?