hocam yetenek skill mevzusu çok karışık ve bunu yaptırmak cidden pahalı olur o yüzden zor ama diğer dediklerin olabilirElbette ! İşte bazı MMORPG tarzı fikirler: dünyayı kurtarmak için destansı görevler, korkunç patronlara karşı destansı savaşlar, bölgeleri fethetmek için diğer oyuncularla ittifaklar, büyülü güçlere ve benzersiz becerilere sahip karakterler, keşfedilecek sırlar ve hazinelerle dolu geniş dünyaların keşfi, PvP üstünlüğünüzü kanıtlamak için yarışmalar ve son olarak, gizemler ve maceralarla dolu sanal bir dünyada deneyimlerini paylaşan tutkulu oyunculardan oluşan bir topluluk!
tabiki amacımız fazla oyuncu ama kemik kitle daha önemlibir benzerini görmüştüm. oyuncusu az ve öz oluyor fakat aşırı keyifli sürüyor hikaye aşamaları düzgün ilerlerse eğer. düzgün insanlara erişebilirsen eğer tutunacağından eminim.
elimizden geleni yapacağızHocam tuttturabilirsen çığır açarsın haberin olsun
şuan için yetkili arayışım yok olursa aklımdasınHocam güzel fikir 2 sene modluk yaptım eğer mod arıyorsan hazırım
şansımı denemek istiyorum yinede teşekkürlerkankacım bence şuan açıcagın sunucu pek tutmaz artık tutan sunucular var insanlar o sunucuları salıp yeni sunuculara geçiceklerini sanmam tabi sen bilirsin
Ücretli destek de sorun olmaz demişsin bütçen ne kadar ?şuan için yetkili arayışım yok olursa aklımdasın
Post automatically merged:
şansımı denemek istiyorum yinede teşekkürler
belli bir bütçe yok teklif alıyorum fazlada vermeyi düşünmüyorumÜcretli destek de sorun olmaz demişsin bütçen ne kadar ?
yok dostum ben direk sunucu satın aldımpc yerine sanal sunucu kiralayabilirsin aslinda.
kanka anime tavsiyesi istemedim ama teşekkürlerAttack of Titan
Your Name
Goku Ball
Parasyte
Demon Slayer
Chainsawman
Naruto
My Hero Accademia
bunları izleyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?