Önerileriniz benim için çok önemli

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar yaklaşık bu oyunu 8,9 aydır oynuyorum. Silver rankından takımım dolayısıyla asla çıkamıyorum 2 kazanıyorum 10 kaybediyorum. Rank atlayamıyorum ben lanemi kazansam atıyorum mid lanede oynuyorum top lanesine bir bakıyorum adam 4-10 , 0-8 vs. şu silver elosunda çok fazla troll var.
Rank atlamam için ne yapmam gerek? Bir sürü 30 level unranked hesap satın aldım fakat yine silvere atıyor 10 maçtan sonra...
Çözüm önerileriniz neler, ne yapmam gerek? Kendimi geliştirmek için EUW serverinde mi oynamamı önerirsiniz? Yorumlarınız benim için çok önemli ^_^

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
şuan tr deki güncel ligim grand master sana şöyle anlatayım öncelikle iş olarak bakmıyorsan kendini zorlamana gerek yok sinirden başka bir şey katmaz sana ama diyelim iş olarak bakıyorsun günde en az 2 tane pro maç incelemesi izle 2 tane west master+ oyuncunun maçlarını izle en az 10 tane soloq at boş zamanlarında soloq maçlarını indir izle gelişmeyi göreceksin bunlarla uğraşmak istemiyorsan çoğu sitede koçluk yapılıyor para vererek onlara baş vurabilirsin.

COMEBACK
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
silver elosundan cıkabilmen için önerilerim 2 pre girmen gerek ve sadece kendi prene güvenmelisin oyunda ve prenle oyunu taşımanız gerekiyor..
veya tek cıkacaksan şöyle bi kural var o ligi haketmediğini düşünmüyorsan silversen gold oyuncu oldugunu düşünüyorsan tek başına taşıman gerekiyor maçı.. Ligim diamond 1 ben böyle biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Silverden çıkabilmek için adc biliyorsan eğer support bi arkadaşınla duo gir yuumi yada lulu oynasın toplanede istediğin kadar kassan bile late gamede oyunu her türlü adc taşıyor presiz çıkman gerçekten zor oyüzden pre bulmaya çalış adc bilmiyosan mid jg duosu yapın öyle daha rahat olur

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Bol bol yüksel elo maçları izleyip e spor maçlarını takip edebilirsin.
Oyuna tek başına değil bir duo bulup girebilirsin önerim MID-JUNGLE.
Oyunu kazandığına veya kaybettiğine değil o maçta nasıl bir oyun geçirdiğine ve ne hatalar yaptığına bakmalısın.
Sürekli oyun atmalısın ama yorulduğunu hissettiğinde bir yarım saat falan ara ver birşey ye veya birşey izle sonra tekrar devam et.
Bu sabır ve zaman isteyen birşey bunu unutma olmuyor diye kendini zorlama yani zamanla olacaktır.

Who you gonna call
Emektar Üye
Ödüller
13
5 HİZMET YILI
Duo diyorsunuz da, duoyu nerden bulacağım? burada takım arkadaşı arama bölümüne bir konu aç ekleyeyim falan derler ama forumda yorum kasmak için yapıyorlar.. Açıkçası duo bulamıyorum

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
bırakmalısın bence neden dersen bağımlı yapıyor

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bende yakın zamanda golda çıktım bende aynı senin gibi düşünüyordum. Üst üste kaybettiğim çok maç oluyordu ama oynaya oynaya (chat kısmını kapatarak) yavaş yavaş serilere çıkıyordum. Tabi o maçlarda da trol olmuyor değil bazı insanlar ama genel olarak dediğim gibi lig düşmediğim sürece bir sıkıntı görmeyip bir dahaki oyuna giriyordum. Chat kısmını kapatıp iyi oynamana bak, bazı oyunlar tabiki senin ya da başkasının yüzünden kötü geçebilir ama bir dahaki oyunu kazanabiliriz diye bak oyuna.
(Bu arada oyunu çok sık oynıyan biri değilim bildiklerimce anlatmaya çalıştım)

Uzman Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
ben altına kadar script ile çıktım gerisini kendim kastım ve şuand dia 3 üm. sana tavsiyem silverden çıkana kadar script kullan ama fark ettirme legit oyna.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Merhaba, In my heart Nørâ !

İlk öncelikle, "takımım kötü bu yüzden çıkamıyorum" cümlesi çok yanlış :) Nedenini soracak olursan takım ne kadar kötü olursa olsun sen plat oyuncusuysan plata çıkabilirsin. Bizzat bunu kendim yaşadım. Zamanında senin de dediğin gibi silver eloda oynuyordum ve adamlar çok kötü ondan ben çıkamıyorum diyorum. Aslında öyle birşey değil bunu zamanla anladım. Diyelim ki sen gold eloya çıktın bu sefer karşına yine silver adamlar gelmeyecek senin bu sefer onlara göre sen kötü olacaksın.

Önerime gelecek olursak :) Çok fazla pratik yapıp çok fazla oyun oynaman lazım. Ama oyunu düz mantık oynama kendini geliştirebilecek şekilde oynamanı tavsiye ederim. En çok nerede hata yapıyorsan onları analiz et ve düzeltmeye çalış. Zaten zamanla "bunu sen bile anlamayacaksın" bir bakmışsın plat elodasın. Bu seferde diyeceksin ki bu ligdeki adamlar çok kötü ben bir üst lige bunlar yüzünden çıkamıyorum :)

Maalesef insan oğlu böyledir. Ne verirsen ver her zaman fazlasını ister :)

Sana şimdiden başarılar diliyorum. Umarım istediğin yere gelirsin. Bol lig atlamalı günler dilerim...

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
play 1 or 2 champions that are meta, stop focusing on your team and start focusing on your mistakes also take breaks

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
reis yolun eğer başındaysan bırak bence bu kanser kitleyle zor oynanır bu oyun benm şahis olarak fikrim bu

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
5 pre gir iyi oyniyna tanıdığın arkadaşlarınla gir silver dan çıktınmı tek oynayabilirsin sana bağlı

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
çok fazla kafaya takma bence 8 9 aydır oynuyorsun bi süre sonra kas hafızan istemeden öyle bi gelişiyor ki ne yaptımda çıktım ne öğrendim ki diye düşünüyorsun ama hepsi farkında olmadan gerçekleşiyor

Hilesiz hiç bir oyun kalmayana kadar devam
Süper Üye
Ödüller
8
10 HİZMET YILI
Düşük elodan çıkmak için öncelikle oyuna girer girmez tüm oyuna mute çek SS'leri falan hepsini kapat çünkü aşırı tilt edici oluyor ikinci olarak güzel bir pre bul ve oyunda sakin kalmaya çalış soğuk kanlı olmak her zaman iyidir ve Hiper Carry karakterler oynamaya çalış

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...