- Yasaklandı
-
ben bi ara yapmıştım hocam ama 2 yıl önceydi şimdide uğraşsalar yaparlar ama oyuna günde 10.000 kişi giriyor çok büyük bir rakam değil bu zaten o yüzden uğraşmıyolar ajennn diye bir tane adam var 3 yılını verdi oyuna bu oyunla tanındı şuan keşke bu oyunu oynamasaydım diyor çünkü oyun battı kafa topu 2 de batıcak.Kafa topunda hile yapılmıyor zor sanırım hiç görmedim ben
En sonki cümleni anlayamadım top sunucu ne demektir?O oyunda ne gibi bir hile yapılabilir bilmiyorum. Bir kere oyundaki para, rütbe , elmas, seyirci sayısı her şey sunucu bağlantılı. Fakat her ne kadar saçma gelsede top sunucu bağlantılı değil.
Oyundaki top server tabanlı değil. Yani serverden direk cliente info gideceğine önce clientten servere info gidiyor daha sonra serverden cliente info gidiyor. Kısacası kendi clientindeki topum koordinatlarını değiştirirsen durmadan gol atabilirsin.En sonki cümleni anlayamadım top sunucu ne demektir?
nası yanı durmadan atabılırsın derken anlamadım nası degıstırcez degıstıırnce kendısı mı durmadan gol atıcakOyundaki top server tabanlı değil. Yani serverden direk cliente info gideceğine önce clientten servere info gidiyor daha sonra serverden cliente info gidiyor. Kısacası kendi clientindeki topum koordinatlarını değiştirirsen durmadan gol atabilirsin.
Peki ufak bir deneme yapabilirmisin ?Oyundaki top server tabanlı değil. Yani serverden direk cliente info gideceğine önce clientten servere info gidiyor daha sonra serverden cliente info gidiyor. Kısacası kendi clientindeki topum koordinatlarını değiştirirsen durmadan gol atabilirsin.
Galiba olay şöyle; maça girince 10 gol felan önde oluyosun yani maçı kazanıyosun öyle düşünnası yanı durmadan atabılırsın derken anlamadım nası degıstırcez degıstıırnce kendısı mı durmadan gol atıcak
oha süper bişe nası yapabılırız kı zahmetlı bi iş gibi brnvrGaliba olay şöyle; maça girince 10 gol felan önde oluyosun yani maçı kazanıyosun öyle düşün
Mantıklı ama işte oyunun ayarlarıyla oynayamıyorum içine giremiyorum girebilsem Topa vurunca direk kaleye gitmesi için bir kod geliştirmeyi felan düşünüyorum en kötü bilet hilesi yaparız beTopun xy sini bul kaleye ayarla olsun bitsin. Mobil tabanlı oyunlara herhangi bir şekilde hile yazmıyoruz maalesef. Kısacası kendi çabalarınızla bir şey yapabiliyorsanız yapın ben size mantığı söyledim. Gerisi size kalıyor. Topun client tabanlı olduğunu nerden biliyorsun diye soruyorsan oyunu bir zamanlar oynuyordum tam gol yiyecekken yada top rakip kaledeyken interneti kapatıp açıyordun , interneti açtığında top en son kaldığı yerden devam ediyordu
peki biraz cahil olabılırımde topun xy bulup nası kaleye ayarlıcazTopun xy sini bul kaleye ayarla olsun bitsin. Mobil tabanlı oyunlara herhangi bir şekilde hile yazmıyoruz maalesef. Kısacası kendi çabalarınızla bir şey yapabiliyorsanız yapın ben size mantığı söyledim. Gerisi size kalıyor. Topun client tabanlı olduğunu nerden biliyorsun diye soruyorsan oyunu bir zamanlar oynuyordum tam gol yiyecekken yada top rakip kaledeyken interneti kapatıp açıyordum, interneti açtığında top en son kaldığı yerden devam ediyordu
Kalenin içini gösteren xy kodu vardır illakipeki biraz cahil olabılırımde topun xy bulup nası kaleye ayarlıcaz
ona girmek için yetkılı olmak gerekır degılmı ve nerde oldugunuda bılmıyoruz o sıkıntıKalenin içini gösteren xy kodu vardır illaki
bu gerçekmiydi şimdii fix mi yediBu arada eskiden para hilesi vardı adamın ismi bilinmiyordeğil bu arada benim hesabım felan değil sebebine giriyorsa moderatorlar kaldırabilir
Bu gerçekti ama hilenin yapımcısı açık demişti facebookta okt grubları var onlardada hile buluyorlar bir arkadaş 50m hilesi bulmuş bir açıkla 30 dk içerisinde 50m yapabiliyor ilk başta inanmamıştım sonra görünce aşırı şaşırdım hesabın ismi: memehile 60M lik kombini var hiç maçı yok hesap daha 2 günlükbu gerçekmiydi şimdii fix mi yedi
oha şimdi arasam bende bulurmuyumBu gerçekti ama hilenin yapımcısı açık demişti facebookta okt grubları var onlardada hile buluyorlar bir arkadaş 50m hilesi bulmuş bir açıkla 30 dk içerisinde 50m yapabiliyor ilk başta inanmamıştım sonra görünce aşırı şaşırdım hesabın ismi: memehile 60M lik kombini var hiç maçı yok hesap daha 2 günlük
peki biraz cahil olabılırımde topun xy bulup nası kaleye ayarlıcaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?