Revenge008' Alıntı:Güzel Paylasımda Bı Sıkıntı Olma İhitmali Varmı ??z
ByClxon' Alıntı:Revenge008' Alıntı:Güzel Paylasımda Bı Sıkıntı Olma İhitmali Varmı ??z
sıkıntı derken ?
Frenkyz01' Alıntı:ByClxon' Alıntı:Revenge008' Alıntı:Güzel Paylasımda Bı Sıkıntı Olma İhitmali Varmı ??z
sıkıntı derken ?
Fazla para gelirmi diye endişe ediyor arkadaş sanırım ön ödemeli kartlar ile bu işlemi yaparsanız bir sıkıntı olmaz, yüklediğiniz kadar harcıyorsunuz iade ederken de sorun olduğunu ürünün gelmediğini belirtip işlemleri yapın. ptt den ininal kart alın 20 lira birşey 15 TL yüklenir karta 5 tl de kart ücreti olarak onunla yaparsınız yada enpara, paysafecard gibi diğer ön ödemeli kartlar ile yaparsınız vadesiz kart olması lazım burada önemli olan o, vadeli kartlar ile denemenizi tavsiye etmiyorum.
Osbourne61' Alıntı:Frenkyz01' Alıntı:ByClxon' Alıntı:Revenge008' Alıntı:Güzel Paylasımda Bı Sıkıntı Olma İhitmali Varmı ??z
sıkıntı derken ?
Fazla para gelirmi diye endişe ediyor arkadaş sanırım ön ödemeli kartlar ile bu işlemi yaparsanız bir sıkıntı olmaz, yüklediğiniz kadar harcıyorsunuz iade ederken de sorun olduğunu ürünün gelmediğini belirtip işlemleri yapın. ptt den ininal kart alın 20 lira birşey 15 TL yüklenir karta 5 tl de kart ücreti olarak onunla yaparsınız yada enpara, paysafecard gibi diğer ön ödemeli kartlar ile yaparsınız vadesiz kart olması lazım burada önemli olan o, vadeli kartlar ile denemenizi tavsiye etmiyorum.
Mobil ödeme de sıkıntı çıkar mı sence ?
ByClxon' Alıntı:Osbourne61' Alıntı:Frenkyz01' Alıntı:ByClxon' Alıntı:Revenge008' Alıntı:Güzel Paylasımda Bı Sıkıntı Olma İhitmali Varmı ??z
sıkıntı derken ?
videodada gösterdiği gibi ininal kartla yapsan daha iyi olur mobil ödemeyı hıç denemedım olumu bilmem.
ByClxon' Alıntı:Osbourne61' Alıntı:Frenkyz01' Alıntı:ByClxon' Alıntı:Revenge008' Alıntı:Güzel Paylasımda Bı Sıkıntı Olma İhitmali Varmı ??z
sıkıntı derken ?
videodada gösterdiği gibi ininal kartla yapsan daha iyi olur mobil ödemeyı hıç denemedım olumu bilmem.
Frenkyz01' Alıntı:ByClxon' Alıntı:Osbourne61' Alıntı:Frenkyz01' Alıntı:ByClxon' Alıntı:sıkıntı derken ?
Enpara ilede yaptım ben, her halükarda ininal de kullansanız enpara da kullansanız sistemlerinde kayıtlısınız kart numarasından bulmak isteler eliyle koymuş gibi bulurlar. Ön ödemeli kartların tümüyle yapsınlar sıkıntı olmaz. Oğlum yaptı, kardeşim yaptı yaramaz bi kardeşim var abandı ekrana mesela var oğlu var bu işin free beyler biraz yasalara kafa atmayı bilin korkak olmayın ülke güllik gülistanlık değil
Osbourne61' Alıntı:Frenkyz01' Alıntı:ByClxon' Alıntı:Osbourne61' Alıntı:Frenkyz01' Alıntı:Fazla para gelirmi diye endişe ediyor arkadaş sanırım ön ödemeli kartlar ile bu işlemi yaparsanız bir sıkıntı olmaz, yüklediğiniz kadar harcıyorsunuz iade ederken de sorun olduğunu ürünün gelmediğini belirtip işlemleri yapın. ptt den ininal kart alın 20 lira birşey 15 TL yüklenir karta 5 tl de kart ücreti olarak onunla yaparsınız yada enpara, paysafecard gibi diğer ön ödemeli kartlar ile yaparsınız vadesiz kart olması lazım burada önemli olan o, vadeli kartlar ile denemenizi tavsiye etmiyorum.
Enpara ilede yaptım ben, her halükarda ininal de kullansanız enpara da kullansanız sistemlerinde kayıtlısınız kart numarasından bulmak isteler eliyle koymuş gibi bulurlar. Ön ödemeli kartların tümüyle yapsınlar sıkıntı olmaz. Oğlum yaptı, kardeşim yaptı yaramaz bi kardeşim var abandı ekrana mesela var oğlu var bu işin free beyler biraz yasalara kafa atmayı bilin korkak olmayın ülke güllik gülistanlık değil
yaw senin bilgin varsa söylesen ya abi , mobil ödeme de geri iade yapsam bu hile olur mu , yoksa geri ödeme olmaz mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?