Öncelikle merhaba ben Gta san andreas taki SAMP sunucularında veya güvenlik duvarı kötü olan küçük çaplı oyunlarda hile kodlamak isteyen birisiyim fakat kodlama dilinde pek birşey bilmiyorum. Sizce böyle birşey için ne tür bir kodlama dili, yazılımı öğrenmem gerekir ve nerden öğrenebilirim yardımcı olursanız sevinirim. iyi kötü yardımcı olan herkese şimdiden teşekkürler.
yani agam c++ öğrendikten sonra imguiyi araştır bu menü yapman için yardımcı olacak daha başka türlerdede menü yapılabilir ama bu sizin için daha koaly olacaktıer sonrasında stride bularak onları menüye ekleyeveksiniz Dr.Neven in githubunda zaten anlatıyor hile sourcesi var ona bakınca direk anlarsınız zaten
dostum demişsin ya programlamada iyi değilim falan diye html ile az çok programlamanın mantığını anlarsın geliştiğin zaman python c++ visuala falan geçersin o yüzden dedim
dostum demişsin ya programlamada iyi değilim falan diye html ile az çok programlamanın mantığını anlarsın geliştiğin zaman python c++ visuala falan geçersin o yüzden dedim