☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Benim de önerim metin 2 ya hala oynuyorumMetin2 dostum ölmeyen efsane
yorum için tesekkurler şimdi baktım güzel bir oyuna benziyordeceit oyununuda tercih ederim çünkü türk serveri geldi herles türk sarıyor
payday2 bendede var fakat hala sarıyomu oyun bilemedim şimdi tekrar indirsemmiRaingebox six siege i
Biz genelde payday 2 oynuyoruz
Aynı ekiple pubg
Pc kaldırıyorsa bf1 ve bf4 oynayabilirsin
Bunlar favorimdir
metin2 karışık bir oyun gibi geliyor bana ya hiç oynamadım daha öncekanka metin2 emek pvp server bul oyna 200 300 online lı olsun.
Bf 5 de şuan batte royal de o dedigin var fakat bf4 ün hilesi var tabi ucmayı kacmayı seviyosan cok güzel sana bf1 i tavsiye ederim osmanlı olarak oyna çok gaza geliyorum ben o oyunda bölge kapma oyunu beni bitiriyoryorum için tesekkurler şimdi baktım güzel bir oyuna benziyor
Post automatically merged:
payday2 bendede var fakat hala sarıyomu oyun bilemedim şimdi tekrar indirsemmi
bf5 almaya düşündüm bi ara fakat hile koruması olmadıgını duyunca şüpesiz cıkardım aklımdan bf5 i
tamamdır bunu deniycem bf1 biraz eski olmasına rağmen cok onerilen ve sevilen bir seriBf 5 de şuan batte royal de o dedigin var fakat bf4 ün hilesi var tabi ucmayı kacmayı seviyosan cok güzel sana bf1 i tavsiye ederim osmanlı olarak oyna çok gaza geliyorum ben o oyunda bölge kapma oyunu beni bitiriyor
kanka karışık değpil ama hiç oynamadıysan aklından bile geçirme boşa zaman kaybımetin2 karışık bir oyun gibi geliyor bana ya hiç oynamadım daha önce
world of tanks eskisi gibi değil ki 5 yıllık oyuncusuyumworld of tanks
hikayeli oyunlar oynayabilirsin çok güzel oluyo battlefield serisi çok iyi önerim bf1
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?