Toplamda 7 falandır bazıları offline ama her online oyında sorun oluyorPcde toplam kaç adet oyun var ?
Modemde falan sorun yok sadece kullandığım pc de sorun oluyorınternetın hızı yeterınce veremıyorsa modemınde sorun vardır modemını degıstırıp hızına uygun bır modem alabılırsın. ınternetcılerın verdıgı modemden hıcbır zaman hayır gelmedı gelmez dehızını ıyı almak ıstıyorsan sana tek tavsıyem modemını degıstırmen olur hem butun sorun ortadan kalkacaktır.
Tp linki ara kablo ile kullanıyorum ve bu kadar fazla düşmüyor 1.8 mb den 1 mbye falan düşüyor ara sıratp linke kablolu mu kablosuz mu bağlanıyorsun arti indirme yaparken download hızın düşşe dahi atıyorum sanıye de 1mb indirken 1 kbps de düşer bu gibi şeyler yaşiyormusun
internetin hangi model türk telekom muEvdeki İnternete tp link ile bağlanıyorum ve online oyunlarda sürekli internet gidiyor gibi sıkıntılar yaşıyorum lol oynarken anlık 3 saniyelik internet gidip geliyor cs ve zulu oynarken oyundan atıyor ve discord yeniden bağlanmaya çalışıyor internette sıkıntı yok ayrıca bilgisayarda indirme yaparken hiç bir kopukluk yaşanmıyor ayrıca tp link sağlam başka pcde bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çözerim
Oyunların fazla olması drop yemene sebep olur aga kaldır oyunları bide öyle dene bende en azından fazla oyun drop yapmıştı pingim uçuk du .Toplamda 7 falandır bazıları offline ama her online oyında sorun oluyor
1 tane oyun yüklü ikende aynısı oluyorduOyunların fazla olması drop yemene sebep olur aga kaldır oyunları bide öyle dene bende en azından fazla oyun drop yapmıştı pingim uçuk du .
Masaüstü akşam bakar sana dönüş yaparımBilgisayarın masaüstümü laptop mu
Modem arayüzündeki geniş bant ağ ayarlarına bakabilirmisin
Modemle pc arası cat7 kablo kullan dostum
♦❤❤❤♦
Kablolu baglantıda en az 4 mbps fark vardır kablolu kullan1 tane oyun yüklü ikende aynısı oluyordu
Post automatically merged:
Masaüstü akşam bakar sana dönüş yaparım
aga güncellemeleri yükle bi kaç video vardı internette lolde v.s aşırı ping giriyordu onları yaptım sabit 32 şuanda.1 tane oyun yüklü ikende aynısı oluyordu
Post automatically merged:
Masaüstü akşam bakar sana dönüş yaparım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?