Online oyunlarda internet sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Evdeki İnternete tp link ile bağlanıyorum ve online oyunlarda sürekli internet gidiyor gibi sıkıntılar yaşıyorum lol oynarken anlık 3 saniyelik internet gidip geliyor cs ve zulu oynarken oyundan atıyor ve discord yeniden bağlanmaya çalışıyor internette sıkıntı yok ayrıca bilgisayarda indirme yaparken hiç bir kopukluk yaşanmıyor ayrıca tp link sağlam başka pcde bir sıkıntı olmuyor bu sorunu nasıl çözerim

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
bak tplink modemlerde kesilmeler cok oluyor dostum tp link bi gmail atıcaksın garati olup olmadığı önemlide değil modem ismini soyle
sana fotoraflı cozum buluyorlar ozele gel gmail isimlerini sana atarım iyi günler :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
kablo ilemi baglanıyorsun yoksa kablosuzmu ona göre cevap vericem
Kablosuz tp link ile bağlanıyorum ve bugün telefonu usb ile bağlayıp wifiye bağladım ama yine sorun devam ediyor kablo bağlasam bile devam edecek gibi duruyor çünkü internette bir sıkıntı yok aynı internetten aynı oyunu laptop ile oynarken sorun olmuyor

Süper Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Bence modemın eskıyse ondanda olabılır kral eskıden bendede aynı skıntı ward modem degıstm oldu duzeldı

Seçkin Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Bence modemın eskıyse ondanda olabılır kral eskıden bendede aynı skıntı ward modem degıstm oldu duzeldı
Modemde ve İnternette sıkıntı yok aynı modeme aynı oyuna laptop ile giriyorum hatta aynı server falan birlikte masaüstü ile açıyorum laptopta sorun olmuyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Bilgisayarda sürekli kendini güncellemeye çalışan, yani arka planda internet kullanan uygulamalar olabilir. Görev yöneticisinden bakıp gereksizleri kapatabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...