Uzman Üye
aslinda sunucuya giden verileri de sanirsam bazi oyunlarda degistirmek mumkun. mesela su sira payday 3'te gelen ve giden verileri degistirerek level ve unlock hileleri yapiyoruz. @sitilsizoyun para birimleri gibi birimler sunucu tarafında tutulduğu için sen kendi(client) içerisinde değiştirsen bile sunucu tarafında değiştirilmediği için yapamazsın, yani 2 taraflı kontrol ediliyor. genelde tek taraflı(client) kontol edilen şeyleri değiştirebilirsin. mesela minecraftta xray açmak istersen o sadece sende gözüktğü için ve sunucu ya bağlı olmadığı için yapabilirsin. yanlışım varsa düzeltin lütfen
oyun para birimleri gibi birimler sunucu tarafında tutulduğu için sen kendi(client) içerisinde değiştirsen bile sunucu tarafında değiştirilmediği için yapamazsın, yani 2 taraflı kontrol ediliyor. genelde tek taraflı(client) kontol edilen şeyleri değiştirebilirsin. mesela minecraftta xray açmak istersen o sadece sende gözüktğü için ve sunucu ya bağlı olmadığı için yapabilirsin. yanlışım varsa düzeltin lütfen
bilgilendirici yorumlar teşekkürleraslinda sunucuya giden verileri de sanirsam bazi oyunlarda degistirmek mumkun. mesela su sira payday 3'te gelen ve giden verileri degistirerek level ve unlock hileleri yapiyoruz. @sitilsiz
yazılım çok gelişti imkansız diye bişey yok bankalar bile hacklenebiliyorimkansız diye biliyorum ama
payday su sorunu bi aşamadı önceki oyunlarında da yapıyoduk hala mı yapılıyoraslinda sunucuya giden verileri de sanirsam bazi oyunlarda degistirmek mumkun. mesela su sira payday 3'te gelen ve giden verileri degistirerek level ve unlock hileleri yapiyoruz. @sitilsiz
Nerede aradın knkaOnilne Facebook oyunu vardı kaç yıl hilesini aradım bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?