Onaylı Üye
Sanmıyorum Riot Games Ban Vawe ile ban atmaya başladı artık.Çok belli etmediğin sürece Ban Vawelerde banlanacaktır çoğu kişi.CS GO'da böyle yapıyor tek seferde on binlerce kişiyi banlayıp yoluna devam ediyorriot games başa çıkamıyor diye düşünüyorum ben artık kimse ban yemiyor sc'den
riotunda işi bu zaten script yapımcılarıyla anlaşıp script kullananları banlattırmakkaynak kodları çalınmış olabilir veya kendileri verip para alış verişi yapıp bunu gizlemek için bu şekilde bi yalan çakmışda olabilirler okadar paralı hile var
sonra skin satıyım banlıyım tekrar güzel piyasa yani bunu zamanında biçok firmada gördük riot neden yapmasın yaniriotunda işi bu zaten script yapımcılarıyla anlaşıp script kullananları banlattırmak
aynen öyle planlamış bir şeydir muhtemelen yoksa kim riotu hackleyeceksonra skin satıyım banlıyım tekrar güzel piyasa yani bunu zamanında biçok firmada gördük riot neden yapmasın yani
Nasıl yani hocam valo injectlenen hileyi algılayamıyor mu anca report yememiz mi gerekiyor?Evadeyi falan kapatmaya gerekmiyor lolde sistem cok farkli injecktlendiği an başlıyor süremiz valoda veya diger oyunlarsa öyle değil algilamiyorsa rapor yemediğin sürece sıkıntı olmaz ama şuanki geliştirdikleri anti cheat belkide hiç calistirmicak o yüzden mumla arayabilirizn:/
hayır dostum kesin bir bilgi değil merak etmeBu bilgi doğru mu? Biri bana haber verebilir mi? teşekkürler
kaynak kodları çalındıysa oyun metin2'ye dönücektir veya league of legends tarzı çakma oyunlarda çıkacağını düşünüyorum, sadece hile ile biteceğini zannetmiyorum.Arkadaşlar bildiğiniz üzere Riot Games hacklendi ve LoL Kaynak kodlarının çalındığı açıklandı ve önümüzdeki günlerde yeni hilelerin ortaya çıkabileceğine dairde bir açıklama yapıldı.
Buna göre Riot Games kesinlikle ama kesinlikle çok daha ileri seviye Anti-Hack sistemleri geliştirecektir bu süre geçene kadar hileleri daha Legit kullanmanızı öneririm.
EVADE'i kapatmak ile başlayabiliriz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?