Onaylı Üye
Ama oynayanlar daha varbu forumda olduğunu sanmıyorum hem eskisi kadar oynanmıyor minecraft
Malesef bu eskidendi. Bu olay 'Wurst' hilesi için fixlendi.minecraft faction sw lerde %90 şifre çalarsın biraz zamanını alır ama %90 çalarsın
1. wurst diye bir hack var onu kullan
2.sw ye girdiğinde 2 minecraft aç biriyle sw ye gir diğeriyle hesap isimlerini yazacaksın(oyunda öncelikli olarak yöneticilerin k.adını diğer açtığın minecrafta gir
3. şifreleri denemeye başla (123123 - 123321 - asdasd123 - sifre - 123456789 - 123456 -
kesinlikle 1 tane bile olsa hesap çalman mümkün ve kolayca gelişirsin
huzini hilesini biliyorum ben ama onların modası geçti'Wurts , Huzuni , Resilience' adlı hileler mevcut.
İnternetten aratıp bulabilirsin.
Ben sana Wurst hilesini öneriyorum. Çok kullanışlı bir hile.
Daha iyi tarif edermisin bana craftrise skyblockta olurmu ?minecraft faction sw lerde %90 şifre çalarsın biraz zamanını alır ama %90 çalarsın
1. wurst diye bir hack var onu kullan
2.sw ye girdiğinde 2 minecraft aç biriyle sw ye gir diğeriyle hesap isimlerini yazacaksın(oyunda öncelikli olarak yöneticilerin k.adını diğer açtığın minecrafta gir
3. şifreleri denemeye başla (123123 - 123321 - asdasd123 - sifre - 123456789 - 123456 -
kesinlikle 1 tane bile olsa hesap çalman mümkün ve kolayca gelişirsin
Kardeşim bu olay artık fix. Öyle kaliteli sunucularda falan işe yaramaz yani. Boşuna uğraşma derim.Daha iyi tarif edermisin bana craftrise skyblockta olurmu ?
E ama olsun mc hayla oynaniyo bence bilgisayarım call of duty i 200 fps acacak şekilde ama ben buna rağmen mc oynuyorum seviyorum abiOyun eskide olsa denilen gibi oynuyanlar çok sevilen bir oyun bende oynadım teknolaji ilerliyo iyi oyunlar geliyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?