Opera,115 Milyon Dolarlık Hisseyi Satmaya Hazırlanıyor!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
,

Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu SEC'e yapmış olduğu başvuruya göre Opera,OPRA (Menkul kıymetler için alım satım fiyatlarının gösterildiği, New York'ta kurulan özel bir borsa) maksimum satışlarının toplamı 115 milyon dolar olmak kaydıyla hisse senedi satışlarına başlayacağını söyledi.Yapılacak olan satışlar Opera tarafından çalışmalar özenle devam etmekte.

Opera hisse senetlerine satarak elde edeceği para ile yapay zeka odaklı yeni keşifler yapcağını ve AR-GE konusunda daha önemli adamlar atacağını hedefledi.Tarayıcısına yeni yeni özellikler katmayı planlayan Opera,çok kullanıcı kitlesine de ulaşmayı hedefliyor.Yeni ilerlemeler kaydeden Opera,yakın zamanda Opera News, Opera Mini ve Opera Touch uygulamalar ekleneceğini bildirdi.

Opera 31 Mart 2018'de ortaya koyduğu verilere göre aylık kullanıcı kişi sayısı 321 milyon olduğunu söyledi.Google ve Firefox gibi tarayıcılar ile birlikte rekabeti sürdürmekte.​

Acemi Mühendis
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Chrome kullanıyordum ama çok fazla ram kullanıyor. Şuanda da opera kullanıyorum ve memnunum. Güzel tarayıcı

Süper Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
chrome çalışmıyo opera candır

Spain without S
Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
im using crome but it using a lot of ram, well some

Süper Üye
7 HİZMET YILI
Yapay zeka yaygınlaşıyor Ama iyi mi kötü orasi ayrı konu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...