opolar laptop cooler tavsiye eder misiniz ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Belirttiğim üzere ufak çaplı araştırma yaptım. Opolar LC06 fiyatı pek iç açıcı değil ayrıca laptobun kendi fanına zarar verir diyenler var. Bilgi sahiplerinden tavsiye alırsam memnun olurum. İyi forumlar ...

Son düzenleme:
Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
TX Red Alert 6 Fanlı Dijital Fan Kontrolcülü,
Bende var fena yani kullanmanı tavsiye ederim

jesh3616
Onaylı Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
ben tavsiye etmiyorum fanı çabuk ısınıyor

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Dostum şimdi şu şekilde düşünüyorum, 2 tane fan dönecek sonuç olarak. İçerdeki fan ile senin taktığın harici fan aynı hızda dönmezse dahili fana zarar verir. yüksek hızda dönse içerdekini de hızlandıracağı için yine zararı olur. En iyisi altına koyulan fanlardan öneririm.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Valla dostum kusura bakma ben yanlış anladım ama Şu var Buna bi bak derim senin için daha iyi olur VKTECH vakumlu Soğutucu

Kusur yok :) Değerlendircem dostum.
Post automatically merged:

Dostum şimdi şu şekilde düşünüyorum, 2 tane fan dönecek sonuç olarak. İçerdeki fan ile senin taktığın harici fan aynı hızda dönmezse dahili fana zarar verir. yüksek hızda dönse içerdekini de hızlandıracağı için yine zararı olur. En iyisi altına koyulan fanlardan öneririm.

Evet açıkcası şuan laptobumun kendi fanının çalışıp çalışmadığından şüpheliyim. Yaz aylarında daha bir sıkıntılı oldu. Laptop altına konan fandan şuan kullanıyorum ama 85 95 derece arasında dolaşıyor. Dediğim gibi laptobun kendi fanının çalıştığından emin değilim. Risk alabilirim bunun için. Görüşlerin için teşekkürler dostum.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Cooler diye bi vakumlu soğutucu var. Onu öneririm diğerine o kadar para vermene gerek yok bence. Diğer dediğin zarar verme muhabbetini daha önce duymadım dostum.

Üye
6 HİZMET YILI
şahsen ben tavsiye etmem bilgissayarına zarar verebilir

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Cooler diye bi vakumlu soğutucu var. Onu öneririm diğerine o kadar para vermene gerek yok bence. Diğer dediğin zarar verme muhabbetini daha önce duymadım dostum.

Coolar'ı gördüm ancak stokta yok gözüküyor. Şu ara kargolar zaten çok yavaş çalışıyorken yurtdışından gelmesi aylar alabilir dostum.

Üye
5 HİZMET YILI
fanı felan sıkıntı zaten bi ara almıştım pişman olodum :/

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...