yalnız ireliayı baya iyileştirmişler hero tek tuş ile oynuyorAynı sorunu son maçımda yaşadım 10 maç irelia oynadım 9unda yaşamadım son maçımda bu sorunu yaşadım ve çok sinir bozucu. +
Valla irealia Tek kelime ile EFSANE olmuş çok başarılı ama arada v basınca farm kesmiyoryalnız ireliayı baya iyileştirmişler hero tek tuş ile oynuyorbu arada orb sorununu boqaripper dosyasını sildim tekrar kurdu düzeldi.
ekkoda scripti ayarlamadılar diye biliyorumbeyler ben ekkoda script açıyım dedim fakat space basıyom kombo atmıyor neden ve
Orbwalker nedir
sanırım şuan her heroyu desteklemiyor az önce zoe oynayayım dedim combo yapmıyor baktım hero mevcut değil muhtemelen ondandır sifte basınca listede en altta heronun kendi adı ile yazar yok ise desteklemiyordur.beyler ben ekkoda script açıyım dedim fakat space basıyom kombo atmıyor neden ve
Orbwalker nedir
teşekkür ederim peki Orbwalker nedirsanırım şuan her heroyu desteklemiyor az önce zoe oynayayım dedim combo yapmıyor baktım hero mevcut değil muhtemelen ondandır sifte basınca listede en altta heronun kendi adı ile yazar yok ise desteklemiyordur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?