Organizasyon, festival vb.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selamlar, yaklaşık 2.5 senedir organizasyon düzenliyorum menajerlik yapıyorum 18 yaşıma girdiğim ilk gün büyük bir ticarete atılarak Ankara'da 3.500 kişilik büyük bir festival gerçekleştirmiştim. Merak ettim burada organizasyonlara festivallere merakı olan kişiler var mı? Merak ettiğiniz her konuda bildiğim kadarıyla yardımcı olurum.

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
bende organızator degılım ama bır cok festıvallere sanatcılarla bırlıkte gıtmıslıgım var dostum :D meslegım tonmaıster bende 10 yasında basladım :D sımdı otuz oldum :D

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
bende organızator degılım ama bır cok festıvallere sanatcılarla bırlıkte gıtmıslıgım var dostum :D meslegım tonmaıster bende 10 yasında basladım :D sımdı otuz oldum :D

En hayran kaldığım kişilerde inanır mısınız tonmaister'ler siz olmasanız olmaz çok teşekkür ederim(z) umarım bir gün beraber çalışırız :D

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Festival düzenleme kısmı değilde katılım kısmında çok bulundum. Lise hayatımda ses görüntü ışıklandırma okumuştum staj gereği çok bulunmuştum ve aşırı keyif vericiydi bedava konserler festivaller.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
allah yardimcin olsun kardes)

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Allah daha da arttirsin güzel meslek organizasyonculuk

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
hayatında başarılar organizasyonculuk çok ayrı bi ortam bence ve gayet zevkli gibi geliyor bana :)

Üye
6 HİZMET YILI
Aga bu zamana kadar yaptığın en büyük organizasyonu söyleyebilme şansın var mı ? Merakımdan soruyorum.

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Organizasyonlarda gönüllü çalışıp bedava falan girebiliyor muyuz ? En son 2010 da F1 İstanbul yarışında gönülü olmuştum. Bedava izlemiştim :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
yazın düğün yapacaktım ne olacağı belli değil. Hep beni bulur böyle işler.

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Çok erken başlamışsın dostum yolun açık olsun inşallah bu aralar kalabalık ortamlardan millet kaçıyor ama elbet düzelir bir gün inşallah bunların etkısı sana daha çok oldu tahmınımce benim merak ettiğim konu organızasyonda herkes le sen iletişim halindesin bu zamana kadar senı yarı yolda bırakan olmuştur illaki çok sıkıntı çektin mi organızasyonun ön önemli olmassa olmaz dediğin bir kişi gelmediğinde vaya bir şey oldugun da o durum da ne yapıyorsunuz ?

Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Valla Tebrikler Reis Gelecek Hayatında Başarılar Sana

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar umarım bir gün etkinliklerde görüşürüz :)
Post automatically merged:

18 Yaşında Eğer Tek başına Sorumluluk Aldıysan Helal Olsun Kanka Da Sorum Var TONMASITER NE yapıyor

Tonmeister genellikle sanatçı sahne almadan önce sesle ilgili tüm her şeyi halleder. Sesçi olarak tanımlanabilir.
Post automatically merged:

Çok erken başlamışsın dostum yolun açık olsun inşallah bu aralar kalabalık ortamlardan millet kaçıyor ama elbet düzelir bir gün inşallah bunların etkısı sana daha çok oldu tahmınımce benim merak ettiğim konu organızasyonda herkes le sen iletişim halindesin bu zamana kadar senı yarı yolda bırakan olmuştur illaki çok sıkıntı çektin mi organızasyonun ön önemli olmassa olmaz dediğin bir kişi gelmediğinde vaya bir şey oldugun da o durum da ne yapıyorsunuz ?

Hocam selamlar. Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim. Virüs olduğu gibi bizim işlerimizin piyasasını fazlasıyla etkiledi en önemli kalabalığı organizasyonlar ortaya getiriyordu. Tabii ki ulaşamadığımız, beklediğimiz insanları gelmediği oldu. Örneğin sahne kurdururken sahneci paramızı aldı ve sözleşme imzalamış olmamıza rağmen etkinlik gününden bir gün önce ulaşamadık, bu gibi durumlarda önceden planladığımız b planı oluyor her şeyin planı yapılıyor en olumlu şeyi bile olumsuz düşünerek bir yol çiziyoruz.

Organizasyonlarda gönüllü çalışıp bedava falan girebiliyor muyuz ? En son 2010 da F1 İstanbul yarışında gönülü olmuştum. Bedava izlemiştim :)
Tabii ki organizasyonlarda gönüllü çalışıp ücretsiz konser dinleme hakkınız oluyor. Biz çift shift çalışıyoruz ekip olarak mesela ilk 4 saat 1. ekip çalışıyor 4 saat sonunda 2. ekip geliyor ve 1. ekip eğlenmeye geçiyor

Son düzenleme:
Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
9 HİZMET YILI
valla helal olsun ben o yaşta anca oyun oynuyordum ticari zekan varsa işini büyüt

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...