reis mail attım cevap geldi steam id origin id e posta istediler epostamı değistirebilirlermiOrigin hesabınızın e-posta adresini değiştirmek için, öncelikle EA müşteri hizmetlerine başvurmanız gerekiyor. EA müşteri hizmetlerine başvurmak için, aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
Not: EA müşteri hizmetlerine başvurmadan önce, Origin hesabınıza ait e-posta adresini hatırlamaya çalışın ve doğruluğunu kontrol edin. Ayrıca, Origin hesabınıza ait diğer bilgileri de (kullanıcı adı, parola vb.) kontrol edin. Bu bilgileri hatırlamanız durumunda, Origin hesabınıza direkt olarak giriş yaparak e-posta adresinizi değiştirebilirsiniz.
- EA'nın web sitesini ziyaret edin ve müşteri hizmetleri bölümüne gidin.
- "Destek için başvur" seçeneğini tıklayın ve sorununuzu açıkça açıklayın.
- Müşteri hizmetleri ekibinden bir çözüm alana kadar bekleyin.
Eğer istedikleri bilgileri doğru ve eksiksiz verirseniz değiştirirler muhtemelen. Origin olduğu için şanslısınız bazı farklı platformlarda, google ile iletişime geçip mail adresinizi geri alın diyip atıyolar bir kenara.reis mail attım cevap geldi steam id origin id e posta istediler epostamı değistirebilirlermi
dostum yüksek ihtimalle değiştirirlerreis mail attım cevap geldi steam id origin id e posta istediler epostamı değistirebilirlermi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?