Origins yüklerken HWİD Paylaşma seçeneği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba dün pc me format attım sonrasında temiz bi kurulum olması için tüm programları yeniledin. Origisinde bu arada origins yükledikten sonra sonlanma ekranında

pc bileşenleriniz bizimle paylaşılsın mı diye bir seçenek gördüm. bunu seçmesek HWİD ban için bir çözüm olabilir mi =

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öyle bir şey olacağını sanmıyorum, çünkü zaten kullanım koşullarını kabul ettiğinde aradaki maddelerde hile kullanımı ile ilgili bir şeyler vardır muhakkak . Bu sebeple kurtulamazsın diye biliyorum. Onunla alakası yok yani.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Olacağını sanmıyorum zaten sitede hwid spoofer var hwid yesen de çok bir şey olmaz.

Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Herkese iyi forumlar. Steam üzerinden Assassin's Creed Origins oyununu satın aldım, yükledim gerekli adımları takip ettim Uplay kayıt olmam gerekiyormuş oldum. Tüm işlemler bitti oyunu çalıştırmak istediğim zaman benden aktivasyon kodu istedi. Steam ile iletişime geçtim yazdım, kendilerine derdimi anlatamadım veya onlar anlamadılar saçma sapan bir cevap verdiler. Steam düzeldikten sonra SS atabiliyorsam buraya atacağım. Başına böyle bir problem gelmiş olan veya çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Herkese iyi forumlar. Steam üzerinden Assassin's Creed Origins oyununu satın aldım, yükledim gerekli adımları takip ettim Uplay kayıt olmam gerekiyormuş oldum. Tüm işlemler bitti oyunu çalıştırmak istediğim zaman benden aktivasyon kodu istedi. Steam ile iletişime geçtim yazdım, kendilerine derdimi anlatamadım veya onlar anlamadılar saçma sapan bir cevap verdiler. Steam düzeldikten sonra SS atabiliyorsam buraya atacağım. Başına böyle bir problem gelmiş olan veya çözümünü bilen varsa lütfen yardımcı olsun.

Bu şekilde buradan soru sorarsan sana yardımcı olmazlar kendi konunu açarak daha hızlı yardım alabilrisin . Başka konu altında yeni konu açma bence.

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Peki ben onu nerden indirip kullanıcam bende HWİD ban var sanırım 2 oyunda attı araştırdım sorun buymuş.
öncelikle seçkin üye olmanız lazım sonradan hack centerdan enter the matrix yazan oyun aslında spoofer çalıştırıp değiştirceksiniz.

Üye
5 HİZMET YILI
Steam ile iletişime geçtim yazdım, kendilerine derdimi anlatamadım veya onlar anlamadılar saçma sapan bir cevap verdiler

Onaylı Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Olacağını sanmıyorum o giriş yaptığın bilgisayarı anti cheat sistemi zaten çözüyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...