Üye
Yanıtınız için teşekkür ederim. Sayenizde yeni bir yazılım öğrendim. Program çok ilgi çekici görünüyor. En kısa zamanda deneyeceğim. Son olarak bu program nedir ve ne işe yarar yazabilir misiniz? Bu konu belki birinin ilgisini çeker ve öğrenmek ister ( Ön Bilgi ) diye... Tekrar teşekkürler...Dnspy dene
decompiler olmasının yanında debugger olarak da kullanılabilen, yani kaynak kodu olmayan .net uygulamalarını önce decompile ederek debug etmemizi sağlayabilen beleş assembly editor.Yanıtınız için teşekkür ederim. Sayenizde yeni bir yazılım öğrendim. Program çok ilgi çekici görünüyor. En kısa zamanda deneyeceğim. Son olarak bu program nedir ve ne işe yarar yazabilir misiniz? Bu konu belki birinin ilgisini çeker ve öğrenmek ister ( Ön Bilgi ) diye... Tekrar teşekkürler...
tam aklımdan DNSPY geçiyordu ki arkadaşımız söylemiş .Yanıtınız için teşekkür ederim. Sayenizde yeni bir yazılım öğrendim. Program çok ilgi çekici görünüyor. En kısa zamanda deneyeceğim. Son olarak bu program nedir ve ne işe yarar yazabilir misiniz? Bu konu belki birinin ilgisini çeker ve öğrenmek ister ( Ön Bilgi ) diye... Tekrar teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?