Arkadaşlar böyle bir ekonomik sıkıntılar yaşanan bir ülkede bir bilgisayara 20k vermenin biraz saçma olduğunu düşünüyorum ama bilgisayar artık hayatımızın bir parçası olmuş durumda bana burada 5-10k arası oyunlarda 60-100fps arası aldıran 60hz monitörlü bir sistem toplar mısınız toplanmış da olabilir size kalmış
Şimdiden teşekkürler.( çok oyun oynamam valorant-lol-gta-pubg sadece bunları oynarım)
Göndermiş olduğum adresteki ürüne bakabilirsin çok güzel bir kasa ve donanımlar mevcut ek olarak siteden ekleyeceğin bir 144hz monitör ile şahane olacaktır 9-10 k arası bir sistem oluyor ama emin ol seni uzun süre götürecek
stoklarda var olan itopyada reynmen-z4 sistem var, ramini 16 (2x8) gb yap. monitörü de kendin seçersin diye düşünüyorum fakat ben olsam vievsonic 144hz öneririm fiyatı şu an 1.4k olması lazım. monitör ile birlikte 8.348 lira tutuyor gayet hoş bir sistem. sistem güzel. monitörü 75 hz alma bence gereksiz olur. iyi bir klavye, fare, kulaklık, Hoparlör de alırsak 9 bin civarı olur