☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
direksiyon işin içine girecekse 13k ya kadar i3 12f işlemcili bir pc bakman lazım 7k falan fiyata da logitech direksiyon sistemi alırsınhocam teşekkürler peki direksiyon seti ne almalıyım ?
Reis direksiyon setini ayrı alıcam sence ne makuldür logitech çok pahalı geliyor20k en iyiyiye yakın pc toplanır ama direksiyon seti biraz zor
hocam peki tatmin edebilir mi asetto corsa (trafik modlu) kasma sorun yaşar mıyım ?direksiyon işin içine girecekse 13k ya kadar i3 12f işlemcili bir pc bakman lazım 7k falan fiyata da logitech direksiyon sistemi alırsın
20k ya böyle tamamlarsın
i3 işlemci fazla tatmin etmez seni i5 12 nesil bir işlemci olması gerekli i3 kötü demiyorum ama asetto gibi bir oyunda dar boğaz yapabilirhocam peki tatmin edebilir mi asetto corsa (trafik modlu) kasma sorun yaşar mıyım ?
hocam dm ye gelebilir misiniz rica etsemi3 işlemci fazla tatmin etmez seni i5 12 nesil bir işlemci olması gerekli i3 kötü demiyorum ama asetto gibi bir oyunda dar boğaz yapabilir
işlemciye ağırlık verip direksiyon bütçesinde kısman gerekli
hocam gözünden kaçmış sanırım arkadaş yazmışHocam bütçeniz nedir?
Hocam alınsa üzmez bu sistem ama tabi arkadaşın kendi istediğine kalmışhocam gözünden kaçmış sanırım arkadaş yazmış
Bütçe 20k en üst limit arkadaşlar ne kadar az tutabilirsek lütfen
fp aralığında iyiSöylediğin ve daha fazla üst düzey oyunu kasmadan oynayacak bir pc yi topladım aşağıya yazıyorum:
Monitörü de kendine göre bıraktım bütçene uygun asus, msi, aoc falan bunlardan birisini alabilirsin
Direksiyon olarakta Logitech G29'u önerebilirim en iyi direksiyon seti zaten
AMD Ryzen 5 5600X 3.70 Ghz 6 Çekirdek 35MB AM4 7nm İşlemci
Asus TUF Gaming B550M-E 4600mhz(OC) RGB M.2 AM4 mATX Anakart
Asus GeForce RTX 3060 Ti Dual O8GD6X 8GB GDDR6X 256 Bit Ekran Kartı
GoodRam IRDM PRO 16GB(2x8) Deep Black 3600mhz CL18 DDR4 Ram
Addlink 512GB S70 NVMe Okuma 3000MB-Yazma 2000MB M.2 SSD (bütçene göre ssd'yi de arttırabilirsin bu arada)
DeepCool CC560 650W 80+ Tempered Glass LED USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa
Edit: Bu toplama kasanın fiyatı takriben 20-25k arası tutuyor
Geçen gün aynı fiyatlarda bir arkadaş için yazmıştım sende faydalanabilirsin bu sistemden.Arkadaşlar ortalama bir masaüstü pc toplamak istiyorum Asetto corsa trafik modu gta 5 vs kasmadan oynamak istiyorum bunun için kasa veya hazır pc önerir misiniz g,ncel fiyat performans bilgisayarlarını sizden iyi bileni daha görmedim şimdiden teşekkür ederim
NOT : Birde direksiyon seti (Manuel Vitesli) almak istiyorum sizce ne almalıyım ?
Bütçe 20k en üst limit arkadaşlar ne kadar az tutabilirsek lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?