Daha okul bitmedi ki 6. sınfıta afalladım ben de saldım dersleri sevgili mevzularından dolayı o zamandan beri karşıyım 6dan sonra full takdir aldım ama üstün başarı çöp herhalde xd 6da da teşekkürle bitirmiştim iki dönemi de
Üstün başarı belgesini vermeleri lazım aslında okul daha bitmedi ki geçmiş dönemleri diyorsan bilmiyorum o zaman sorsaydın daha iyi olurdu
CV de aldğın herşeye bakılıyor araştırabilirsin. Aldığın başarı belgesinden okulda katıldığın her seminerin katılım belgesine kadar. Polemiğe girme istersen.
CV de hiç kimse orta okul, lise , ilk okul diplomalarını iplemez kardeşim. İpleyen varsa da yüksek ihtimal başvuru yapan kişi üniversite mezunu değildir. CV de en önemli olan şey iş tecrübesi, mezun olduğun alan ve üniversite ortalamandır. Hiç kimse aldığın üstün başarı belgelerini, takdir teşekkür belgelerini iplemez :
CV de hiç kimse orta okul, lise , ilk okul diplomalarını iplemez kardeşim. İpleyen varsa da yüksek ihtimal başvuru yapan kişi üniversite mezunu değildir. CV de en önemli olan şey iş tecrübesi, mezun olduğun alan ve üniversite ortalamandır. Hiç kimse aldığın üstün başarı belgelerini, takdir teşekkür belgelerini iplemez :