Onaylı Üye
Yani benim şuanda lisede displinlik sorunum yok yani devlette çalışma olayında bir sorun çıkmaz değilmi ? Sadece dediğiniz gibi poliste bir takım sorun olabilir ?Hayır dostum çıkarmıyor, sicil sorun çıkarır sadece bunlar sicillik şeyler değil polisle bir olay yaşarsan sıkıntı çekersin.
Tamam kankam, teşekkür ederim.Polise olay aktarılırsa sıkıntı çekersin diğer türlü sanmam.
Tamam kankam, teşekkür ederim.O sırada okulu kontrol altına almış ben ve adıma hazırlanmış koca dosyaların birbirimize bakış şekli... Hiçbirşey olmaz.
Arkadaşım okulda sabıkalı olmadıysan sorun yok, lise bitince memur olamayacağına göre daha önünde çoook çetrefilli yıllar olacak. Onları bırak , sen bile hatırlamayacaksın önceki yıllarını . Yol uzunMerhaba ben zamanında ortaokulda disiplin yemiştim velime kağıt imzalatmışlardı. Bu benim için bir sorun çıkarırmı ? Şuanda lisedeyim eğer lisede disiplin yenilirse devlette bir meslekte çalışamadığımı biliyorum. Yani lisede yenilirse daha sorun oluyor. (Disiplin 5.Sınıfta olmuştu)
Sicile işlediyse sorun onun dışında sorun yokMerhaba ben zamanında ortaokulda disiplin yemiştim velime kağıt imzalatmışlardı. Bu benim için bir sorun çıkarırmı ? Şuanda lisedeyim eğer lisede disiplin yenilirse devlette bir meslekte çalışamadığımı biliyorum. Yani lisede yenilirse daha sorun oluyor. (Disiplin 5.Sınıfta olmuştu)
Sene sonunda kaldırıyor kurul toplanıp diye biliyorumMerhaba ben zamanında ortaokulda disiplin yemiştim velime kağıt imzalatmışlardı. Bu benim için bir sorun çıkarırmı ? Şuanda lisedeyim eğer lisede disiplin yenilirse devlette bir meslekte çalışamadığımı biliyorum. Yani lisede yenilirse daha sorun oluyor. (Disiplin 5.Sınıfta olmuştu)
ortaokulda çocukları kandırmak için disiplin diyorlar hiçbir yere işlenmiyor lisede yaparsan sorun cıkarırMerhaba ben zamanında ortaokulda disiplin yemiştim velime kağıt imzalatmışlardı. Bu benim için bir sorun çıkarırmı ? Şuanda lisedeyim eğer lisede disiplin yenilirse devlette bir meslekte çalışamadığımı biliyorum. Yani lisede yenilirse daha sorun oluyor. (Disiplin 5.Sınıfta olmuştu)
657 sayılı Devlet Memurları Kanununun "Genel ve Özel Şartlar" başlıklı 48. maddesini inceleye blirsiniz. Kafanızdaki soru işaretleri gitmiş olur.Merhaba ben zamanında ortaokulda disiplin yemiştim velime kağıt imzalatmışlardı. Bu benim için bir sorun çıkarırmı ? Şuanda lisedeyim eğer lisede disiplin yenilirse devlette bir meslekte çalışamadığımı biliyorum. Yani lisede yenilirse daha sorun oluyor. (Disiplin 5.Sınıfta olmuştu)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?