☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
renk efekti bozuyor jonny'in arka planı kaldırınca, biraz kalıntı bırakıyor sürekli oynadığı için arka plan izi belli oluoyr eklemeyi düşünmedim değil aslında ama videonun hd olmasına kafa yordum birazcıkconi reisi göremedim üzdü ama güzel olmuş yine eline saglık renk efekti atsaymışın bide daha tatlı olurmuş
vuruşlarda derken efektlerden mi bahsediyorsun dostum ?Videolarına artık daha sağlam vuruşlar koymalısın bence çünkü hep aynı vuruşlar olduğu için bi tık baymaya başlıyor
Efekt değil hayır hayır valorant'ta ki vuruşlardan bahsediyorumvuruşlarda derken efektlerden mi bahsediyorsun dostum ?
videoyu biraz daha uzun istenildiği için uzun tutmaya çalışıyorum
yok ,dostum videoyu çok kırptığım için basları olduğu yere ve geçişleri tamamlamak için video eklemek zorundayımaralara ,ki görüntü akışı kesilmesinEfekt değil hayır hayır valorant'ta ki vuruşlardan bahsediyorum
Anladım ama bundan sonra ki vuruşları daha iyi bekliyorum o haldeyok dostum videoyu çok kırptığım için basları olduğu yere ve geçişleri tamamlamak için video eklemek zorundayım aralara ki görüntü akışı kesilmesin
dolar yükseldi 10 kuruşluk edit yapmıyoruz artıkbunada zam gelmiş
eyvallah dostum diğer editleri de izlersen sevinirimsenin editlerini ellerini gurban olurum iyi yapiyorsun babus <3
bütün hepsini izliyorum izledimde dostumeyvallah dostum diğer editleri de izlersen sevinirim
hepsini tek bir konuda birleştireceğim yakında paraça parça izleme gerek kalmayacakbütün hepsini izliyorum izledimde dostum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?