Oscar Isaac, Andrew Garfield ve Mia Goth “Frankenstein” İçin Buluşabilir!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
Guillermo del Toro, yeni Netflix yapımı "Frankenstein" filminin kadrosunu oluşturmak için Andrew Garfield, Oscar Isaac ve Mia Goth ile görüştüğü belirtiliyor. Del Toro, Mary Shelley'nin 1818 tarihli romanına dayanan projeyi birkaç yıldır geliştiriyor. Ancak, kaynak materyalin ne kadar sadık yorumlanacağı henüz net değil. Isaac'ın Dr. Frankenstein, Garfield'ın ise yaratık rolü için düşünüldüğü söylentiler arasında yer alıyor, ancak resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Geçtiğimiz pazar günü, del Toro'nun "Pinokyo" filmi ile "En İyi Animasyon" dalında Oscar kazandıktan sonra, yeni filmi için kadro arayışına girdiği bildiriliyor. Bu arada, Andrew Garfield son olarak Hulu mini dizisi "Under the Banner of Heaven"da rol aldı ve Netflix'in "Tick, Tick... Boom!" adlı filmindeki performansı ile "En İyi Erkek Oyuncu" dalında Oscar adaylığı kazandı. Oscar Isaac ise yakın zamanda "Scenes From a Marriage" ve Marvel'ın "Moon Knight" mini dizilerinde yer aldı. Mia Goth ise Ti West'in "X" üçlemesi ve Brandon Cronenberg imzalı "Infinity Pool" filmindeki performansıyla dikkat çekti.

Netflix'in, "Frankenstein" filminin oyuncu kadrosu ve yapımı hakkında henüz resmi bir açıklama yapmadığı belirtiliyor.

Haykıracak Nefesim Kalmasa Bile
Süper Üye
Ödüller
11
Sosyal
9 HİZMET YILI
bunu olma olasılığı bile insanı heyecan içine sokuyor....

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
hayırlı olsun olursa neden izlemeyelim hele bir de andrew biladerim varsa benim için top 10

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bu heyecan verici bir haber! Guillermo del Toro, Mary Shelley'nin "Frankenstein" romanına dayanan bir film üzerinde çalışıyor ve Andrew Garfield, Oscar Isaac ve Mia Goth ile görüştüğü söyleniyor. Del Toro'nun film projeleri genellikle çok başarılı oluyor ve bu filmi merakla bekliyorum. Oyuncu kadrosunda yer alacak isimleri duymak için sabırsızlanıyorum.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Umarım bu kez hikayeye sadık kalan ve iyi şekilde canlandırılan bir film izleriz.
Merakla bekliyorum.

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Bu üç yetenekli oyuncunun bir araya gelmesi, filmin kalitesi açısından olumlu bir işaret olabilir. Ayrıca, Frankenstein gibi ikonik bir eserin sinemaya uyarlanması için yetenekli ve tecrübeli bir yönetmenin de projede yer alması gerekiyor.

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Merakla Bekliyorum valla inşallah güzel olucak

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
güzel bir haber beklemedeyiz gelişme va rmı

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
heyecan verici bir birliktelik olacağını düşünüyorum. film zaten konu olarak yeterince ilgi çekici

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...