Oto İnstagram Sayfa Kasma Uygulaması

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
:yazı:
Artık herkes instagram sayfası açıyor ve gelişmek istiyor lakin bu biraz zorlaştı bu konuda da size yardımcı olacak bir program tanıtmak istedim bilmeyenler için.
Bu program belirlediğiniz kişilere full otamatik takip - takipten çıkma - yorum - dm - beğeni - engel - engel kaldırma gibi toplu işlem yapıyor.

Uygulamada ban yememek için ayarlarınızı iyi yapın! Uygulama şuan engel attırmıyor.

Youtubede bunun hakkında beğendiğim video: (çok video bulamadım ilk videoda kısaca mantık ,yapmanız gerekenler,ayarlar+ crackli uygulama )

:video:

-----------------------------------------------------------
LİNK VERMİYORUM BOŞ YORUM YAPMAYALIM

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
denemek lazım güzel birşeye benziyor. teşekkürler.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
:yazı:
Artık herkes instagram sayfası açıyor ve gelişmek istiyor lakin bu biraz zorlaştı bu konuda da size yardımcı olacak bir program tanıtmak istedim bilmeyenler için.
Bu program belirlediğiniz kişilere full otamatik takip - takipten çıkma - yorum - dm - beğeni - engel - engel kaldırma gibi toplu işlem yapıyor.

Uygulamada ban yememek için ayarlarınızı iyi yapın! Uygulama şuan engel attırmıyor.

Youtubede bunun hakkında beğendiğim video: (çok video bulamadım ilk videoda kısaca mantık ,yapmanız gerekenler,ayarlar+ crackli uygulama )

:video:

LİNK VERMİYORUM BOŞ YORUM YAPMAYALIM

aga güzelmiş iyi iş çıkarılmış bunu kendı normal ınstama da yapabılır mıyıum takıpcı kasmak ıcın

Peace at home peace in the world
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bu tarz programlar güvenilir değil bence hesap çalınabilir isteğiniz dışında insanlar takip edilip paylaşımlar yapılabilir bence güvenmeyin.

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Fake hesapla deneyin riske atmayın arkadaşlar

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bu tarz programlar güvenilir değil bence hesap çalınabilir isteğiniz dışında insanlar takip edilip paylaşımlar yapılabilir bence güvenmeyin.
Ben 3 yıldır kullanıyorum 100k lık hesaplar yaptım hiçbir sorun olmadı google playde de çok güvenilir bir uygulama

Üye
6 HİZMET YILI
senin hesapta biton başka hesabı paylaşma riski var

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
önceden chief followers uygulamasını kullanıyordum lucy patcher ile bir süre sonra işe yaramamaya başladı araştırdım araştırdım bulamadım sayende elime geldi çok teşekkür ederim

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar uygulama güvenilirdir 3 senedir kullanıyorum. Saygılar :) Ayarlarınıda Atarmısın Biladerim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...