Geri Dönüşleriniz bekliyorum. Giriş yap üye ol vb Tarzında tasarımlar beğenirsem iletişime geçeceğim.bulursam atarım burya yrdmcı olrm
Hocam parayı zaten yazılımları şirketlere satarak elde ediyoruz. Sadece tasarım konusunda istekte bulunmuştuk ama çoğu arkadaş alakasız cevaplar vermiş.anlamadım yani para kazanmakmı istiyorsun öyleyse isim profil fotoğrafı, logo, montaj, video editlemeyi deneyebilirsin
düşünceniz güzel mavi ve beyaz tonları kullanabiliriz.Havayı gökyüzünü düşünebilirsin bence
evet yaptığınız tasarımları örnekleri oraya gönderebilmeniz için paylaştım. Alanımız otomasyon ve stok takip yazılımlarında çalışmalarımız mevcut ve güzel gelirimiz var sadece bu otomasyonlar sadece tasarım üzerine yapılı. biz bu tasarımı güzelleştirmek istiyoruz. oyüzden fiikirlerinizi istedik.attığın link bir insta sayfasına yönlendiriyor ve içeriği yok eğer bir alanda bir kaç şey yapmaya başlarsan sonrasında örnek çalışmalar atabiliriz fakat şu an ne tarz şeyler yapabileceğini bilmiyoruz.
mantıklı olabilir düşüneceğimArkaya PLC animasyonu ekleyebilirsin veya sayfanın yanlarına dönen basic kodları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?