7 Şub 2019 #1 Biscolata B Sabit fikir,sahibini hapseder. Uzman Üye Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 265 Tepki puanı 52 Yaş 31 7 HİZMET YILI Arkdaşlar kullandığım hile programını ne zaman açsam hosts dosyamı değiştiriyor bunu engellemenin bir yolu var mı?
Arkdaşlar kullandığım hile programını ne zaman açsam hosts dosyamı değiştiriyor bunu engellemenin bir yolu var mı?
7 Şub 2019 Yasaklandı #2 CuSuB C Banlı Üye Katılım 7 Şub 2019 Mesajlar 227 Tepki puanı 65 Yaş 25 7 HİZMET YILI ilk defa duyuyorum bence hileyi sil. O GEMİ BİR GÜN GELCEK... İSMAİL ABİ HOPPP Genişletmek için tıklayın ...
ilk defa duyuyorum bence hileyi sil. O GEMİ BİR GÜN GELCEK... İSMAİL ABİ HOPPP Genişletmek için tıklayın ...
7 Şub 2019 #3 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI CuSuB' Alıntı: ilk defa duyuyorum bence hileyi sil. Genişletmek için tıklayın ... sen nediyorsun değişik bir konu vardı nader11ndeu paylaşmıştı olmazsa he buldum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip yönetici olarak çalıştır daha sonra git host dosyasını elinle kendin oluştur (google'da var)
CuSuB' Alıntı: ilk defa duyuyorum bence hileyi sil. Genişletmek için tıklayın ... sen nediyorsun değişik bir konu vardı nader11ndeu paylaşmıştı olmazsa he buldum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip yönetici olarak çalıştır daha sonra git host dosyasını elinle kendin oluştur (google'da var)
7 Şub 2019 Konuyu başlatan #4 Biscolata B Sabit fikir,sahibini hapseder. Uzman Üye Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 265 Tepki puanı 52 Yaş 31 7 HİZMET YILI #Furkan' Alıntı: sen nediyorsun değişik bir konu vardı nader11ndeu paylaşmıştı olmazsa he buldum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip yönetici olarak çalıştır daha sonra git host dosyasını elinle kendin oluştur (google'da var) Genişletmek için tıklayın ... link kırık dostum indirilecek dosya yok
#Furkan' Alıntı: sen nediyorsun değişik bir konu vardı nader11ndeu paylaşmıştı olmazsa he buldum Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap bunu indirip yönetici olarak çalıştır daha sonra git host dosyasını elinle kendin oluştur (google'da var) Genişletmek için tıklayın ... link kırık dostum indirilecek dosya yok
7 Şub 2019 #5 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Biscolata' Alıntı: link kırık dostum indirilecek dosya yok Genişletmek için tıklayın ... bekle ben atim Post automatically merged: 7 Şub 2019 Biscolata' Alıntı: link kırık dostum indirilecek dosya yok Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap al virüstotal Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Biscolata' Alıntı: link kırık dostum indirilecek dosya yok Genişletmek için tıklayın ... bekle ben atim Post automatically merged: 7 Şub 2019 Biscolata' Alıntı: link kırık dostum indirilecek dosya yok Genişletmek için tıklayın ... Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap al virüstotal Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
7 Şub 2019 Konuyu başlatan #6 Biscolata B Sabit fikir,sahibini hapseder. Uzman Üye Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 265 Tepki puanı 52 Yaş 31 7 HİZMET YILI #Furkan' Alıntı: bekle ben atim Post automatically merged: 7 Şub 2019 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap al virüstotal Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler deneyeceğim
#Furkan' Alıntı: bekle ben atim Post automatically merged: 7 Şub 2019 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap al virüstotal Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Genişletmek için tıklayın ... teşekkürler deneyeceğim
7 Şub 2019 #7 xenoskzi X Donator Katılım 29 Ara 2016 Mesajlar 656 Tepki puanı 168 Ödüller 7 9 HİZMET YILI Biscolata' Alıntı: teşekkürler deneyeceğim Genişletmek için tıklayın ... yeni host oluşturup masaüstünde kalsın o, copy paste yap her hileyi açtıktan sonra unutma
Biscolata' Alıntı: teşekkürler deneyeceğim Genişletmek için tıklayın ... yeni host oluşturup masaüstünde kalsın o, copy paste yap her hileyi açtıktan sonra unutma
7 Şub 2019 Konuyu başlatan #8 Biscolata B Sabit fikir,sahibini hapseder. Uzman Üye Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 265 Tepki puanı 52 Yaş 31 7 HİZMET YILI işe yaramadı diğer yöntemde çok uğraştırıcı galiba hileyi silicem çünkü forumu engelliyor.
7 Şub 2019 #9 AhmetTR123 A Onaylı Üye Katılım 12 Ağu 2017 Mesajlar 52 Tepki puanı 4 Ödüller 6 Yaş 24 8 HİZMET YILI antivirüs olabilir
8 Şub 2019 Yasaklandı #10 İnclude İ Banlı Üye Katılım 15 Eki 2018 Mesajlar 703 Çözümler 1 Tepki puanı 120 Yaş 25 7 HİZMET YILI memory hackers kendısı bılerek yapıyor ve loaderı acınca hosts dosyanı bır daha goremezsın etc yerınde rsthosts kullanırsan kımse hosts dosyana dokunamaz.
memory hackers kendısı bılerek yapıyor ve loaderı acınca hosts dosyanı bır daha goremezsın etc yerınde rsthosts kullanırsan kımse hosts dosyana dokunamaz.
8 Şub 2019 Konuyu başlatan #11 Biscolata B Sabit fikir,sahibini hapseder. Uzman Üye Katılım 28 Ocak 2019 Mesajlar 265 Tepki puanı 52 Yaş 31 7 HİZMET YILI İnclude' Alıntı: memory hackers kendısı bılerek yapıyor ve loaderı acınca hosts dosyanı bır daha goremezsın etc yerınde rsthosts kullanırsan kımse hosts dosyana dokunamaz. Genişletmek için tıklayın ... memoryuı kullanmıyorum başka bir hile bu ayrıca zaten rshost 2.0 kullanıyorum
İnclude' Alıntı: memory hackers kendısı bılerek yapıyor ve loaderı acınca hosts dosyanı bır daha goremezsın etc yerınde rsthosts kullanırsan kımse hosts dosyana dokunamaz. Genişletmek için tıklayın ... memoryuı kullanmıyorum başka bir hile bu ayrıca zaten rshost 2.0 kullanıyorum