auto clicker 1 işe yaramaz hareket edim bulduğunda tıklaması lazım. bunu ancak kodlaya bilirsin.oyun mobil bildiğim kadarıyla store'dan auto clicker programını indir . İnternete 'auto clicker mobil nasıl kullanılır' yaz çıkan videolardan detaylı kullanımını öğrenebilirsin iyi günler
Bildiğin bir bot kodlaman gerekiyor, eğer kodlama bilmiyorsan macro recorder kullanarak yaptırabilirsin. Deneme yanılma ile doğru resimleri aratıp doğru zamanlama ile üstüne tıklatabilirsin. Basit bi sistemi var, takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.auto clicker 1 işe yaramaz hareket edim bulduğunda tıklaması lazım. bunu ancak kodlaya bilirsin.
macrolarda resim arama sonra o resme tıklama gibi özellikler varmı varsa iyimiş ben bizim belirdiğimiz hareketleri yapım tıklıyor diye biliyodum.Bildiğin bir bot kodlaman gerekiyor, eğer kodlama bilmiyorsan macro recorder kullanarak yaptırabilirsin. Deneme yanılma ile doğru resimleri aratıp doğru zamanlama ile üstüne tıklatabilirsin. Basit bi sistemi var, takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
macro programına bu resmi nasıl tanıtacağım ki? resimdeki mavi kutuyu programa tanıtabilirsem kendisi yapar zaten her şeyi diye düşünüyorum. bir nesne tanıtabileceğim program önerir misiniz?Bildiğin bir bot kodlaman gerekiyor, eğer kodlama bilmiyorsan macro recorder kullanarak yaptırabilirsin. Deneme yanılma ile doğru resimleri aratıp doğru zamanlama ile üstüne tıklatabilirsin. Basit bi sistemi var, takıldığın yer olursa yardımcı olmaya çalışırım.
Macro recorder programında renk taratabiliyorsun, yani tanıtacağın nesnenin sadece o nesneye özel bi rengi varsa onu seçip ekrana geldiğinde tıklatabilirsin.macro programına bu resmi nasıl tanıtacağım ki? resimdeki mavi kutuyu programa tanıtabilirsem kendisi yapar zaten her şeyi diye düşünüyorum. bir nesne tanıtabileceğim program önerir misiniz?
Evet normalde öyle fakat macro recorder baya kapsamlı, renge yada fotoğrafa göre tarama yapabiliyor ve buna göre senin istediğin komutları yapıyor. Rasgele hareketler bile ekleyebiliyorsun.macrolarda resim arama sonra o resme tıklama gibi özellikler varmı varsa iyimiş ben bizim belirdiğimiz hareketleri yapım tıklıyor diye biliyodum.
dediklerini yapabilen bir makro programı bulamadım dostum. hangisi dediklerini yapabiliyor?Macro recorder programında renk taratabiliyorsun, yani tanıtacağın nesnenin sadece o nesneye özel bi rengi varsa onu seçip ekrana geldiğinde tıklatabilirsin
Evet normalde öyle fakat macro recorder baya kapsamlı, renge yada fotoğrafa göre tarama yapabiliyor ve buna göre senin istediğin komutları yapıyor. Rasgele hareketler bile ekleyebiliyorsun.
Macro Recorder dostum programın ismi budediklerini yapabilen bir makro programı bulamadım dostum. hangisi dediklerini yapabiliyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?