Çok araştırdım da yok youtube dakiler hep tekrarlama yapıyor bu öyle değil bağımsız olması lazım ekran da gördüğünü kendisi yazması lazım rast gele geliyor tuşlaryoutubede yappıyorlar kanka izle öğren sende yapabilirsin
Evet çok iyi olur nasıl bulabilirim onuAslında Yapılabilir Ben bi Ara Color Sistemi İle Şema Vermiştim Ekranda Yeşil Bişi Gördügünde Otomatik Ona Filan Basıyordu Dediğin Şey Aslında Yapılabilecek Bişi
C# ile Yapman Birazcık Zor C++ İle Yapabilirsin Ekranı Otomatik Seçili Olandaki Tüm Şeyleri Text Halinde Çeker Ve Send Keys İle İletirÇok araştırdım da yok youtube dakiler hep tekrarlama yapıyor bu öyle değil bağımsız olması lazım ekran da gördüğünü kendisi yazması lazım rast gele geliyor tuşlar
Çok iyi olur sağol, çok da iyi anladın ne demek istediğimi bu aradaGerekli Bir Api Lazım İsmini Bulursam Özelden Sana Atarım Basit Gibi Gözüküyor Evet Ama Sistem Ve Algoritması Birazcık Karışık Ses İle SendKey Yollamak Kolay Ama Görüntüyü İşleyip Çözmek Birazcık Zor Gibi Geliyor Bana Python da Kullanabilirsin bunun İçin
Renk kodlarını nasıl okuyabilirim oyun mobil oyun online çok popüler değil zaten, emulatör üzerinden yapmayı düşünüyorum ben deHangi tuşa basman gerektiği durumu ekranın hep aynı yerlerinde beliriyorsa sadece anlık olarak renk kodlarını okuyup belirli bir değere geldiğinde tetiklenecek bir kod yazabilirsin. Aynı mantıkla bilgisayarımda android emülatör üzerinde bir drag yarış oyunu için otomatik vites atmaya yarıyan bir script yazmıştım zamanında. Devir belirli aralığa gelince vites atıyodu ve hep kazanıyodum doğal olarak.
O kadar basit miauto klavye dene knk
Hangi dilde yaparsın bilemiyorum ama sana kolay olduğu ve kaynak çok olduğu için pthon videosu atıyorum. Kolay gelsin.Renk kodlarını nasıl okuyabilirim oyun mobil oyun online çok popüler değil zaten, emulatör üzerinden yapmayı düşünüyorum ben de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?