26 Nis 2017 #1 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra oyuna girin ve F1,F2,F3,F4,F5,F6,F7,F8,F9,F10 tuşlarına basarak istediğiniz özelliği aktifleştirin. Özellikler yukarıda yazıyor istediğiniz özelliğin tuş kombinasyonuna basarak çalıştırabilirsiniz. NOT:İlk önce F1'e Basıp Trainer'ı aktifleştirin ! Dosyayı açın ve oyuna girin. İstediğiniz kombinasyona basarak özellikleri aktifleştirin. Windows 7/8/8.1/10 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal'de virüs çıkmasının sebebi hilenin yapım aşamasındaki kodlardan dolayıdır.Hilede kesinlikle Trojan yoktur,olamaz da zaten. Moderatörün son düzenlenenleri: 3 Kas 2019
İndirdiğiniz dosyayı açtıktan sonra oyuna girin ve F1,F2,F3,F4,F5,F6,F7,F8,F9,F10 tuşlarına basarak istediğiniz özelliği aktifleştirin. Özellikler yukarıda yazıyor istediğiniz özelliğin tuş kombinasyonuna basarak çalıştırabilirsiniz. NOT:İlk önce F1'e Basıp Trainer'ı aktifleştirin ! Dosyayı açın ve oyuna girin. İstediğiniz kombinasyona basarak özellikleri aktifleştirin. Windows 7/8/8.1/10 Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap VirüsTotal'de virüs çıkmasının sebebi hilenin yapım aşamasındaki kodlardan dolayıdır.Hilede kesinlikle Trojan yoktur,olamaz da zaten.
26 Nis 2017 #2 RaasielX <Ç0rumlu> Ultra Üye Katılım 19 May 2016 Mesajlar 1,546 Tepki puanı 135 Ödüller 10 Yaş 29 10 HİZMET YILI RE: Outlast 2 Trainer resim?
26 Nis 2017 Konuyu başlatan #3 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI RE: Outlast 2 Trainer RaasielX' Alıntı: resim? Genişletmek için tıklayın ... Yolda geliyor 32 bit bilgisayarda açtığım için yüklüyemedim laptob'u açıp yüklücem hemen laptoptayım şu an hemen yüklüyorum
RE: Outlast 2 Trainer RaasielX' Alıntı: resim? Genişletmek için tıklayın ... Yolda geliyor 32 bit bilgisayarda açtığım için yüklüyemedim laptob'u açıp yüklücem hemen laptoptayım şu an hemen yüklüyorum
26 Nis 2017 #4 CnaxyTR Emektar Üye Katılım 30 Eyl 2016 Mesajlar 1,765 Tepki puanı 316 Ödüller 10 9 HİZMET YILI RE: Outlast 2 Trainer Konuna biraz daha özen gösterebilirsin, örnek olarak paylaştığım hile konularından bakabilirsin.
RE: Outlast 2 Trainer Konuna biraz daha özen gösterebilirsin, örnek olarak paylaştığım hile konularından bakabilirsin.
26 Nis 2017 Konuyu başlatan #5 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI RE: Outlast 2 Trainer Konu Güncellenmiştir !
26 Nis 2017 #6 RaasielX <Ç0rumlu> Ultra Üye Katılım 19 May 2016 Mesajlar 1,546 Tepki puanı 135 Ödüller 10 Yaş 29 10 HİZMET YILI RE: Outlast 2 Trainer burakbcl' Alıntı: RaasielX' Alıntı: resim? Genişletmek için tıklayın ... Yolda geliyor 32 bit bilgisayarda açtığım için yüklüyemedim laptob'u açıp yüklücem hemen laptoptayım şu an hemen yüklüyorum Genişletmek için tıklayın ... kardeşim o resim deki y.site yazısını paintle bi siyaha boya
RE: Outlast 2 Trainer burakbcl' Alıntı: RaasielX' Alıntı: resim? Genişletmek için tıklayın ... Yolda geliyor 32 bit bilgisayarda açtığım için yüklüyemedim laptob'u açıp yüklücem hemen laptoptayım şu an hemen yüklüyorum Genişletmek için tıklayın ... kardeşim o resim deki y.site yazısını paintle bi siyaha boya
26 Nis 2017 Konuyu başlatan #7 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI RE: Outlast 2 Trainer RaasielX' Alıntı: burakbcl' Alıntı: Yolda geliyor 32 bit bilgisayarda açtığım için yüklüyemedim laptob'u açıp yüklücem hemen laptoptayım şu an hemen yüklüyorum Genişletmek için tıklayın ... kardeşim o resim deki y.site yazısını paintle bi siyaha boya Genişletmek için tıklayın ... ok krdşm hemen yapıyorum konumu silme diye aceleye getirdim
RE: Outlast 2 Trainer RaasielX' Alıntı: burakbcl' Alıntı: Yolda geliyor 32 bit bilgisayarda açtığım için yüklüyemedim laptob'u açıp yüklücem hemen laptoptayım şu an hemen yüklüyorum Genişletmek için tıklayın ... kardeşim o resim deki y.site yazısını paintle bi siyaha boya Genişletmek için tıklayın ... ok krdşm hemen yapıyorum konumu silme diye aceleye getirdim
26 Nis 2017 #8 CanSağolsun C Üye Katılım 26 Nis 2017 Mesajlar 25 Tepki puanı 1 9 HİZMET YILI Sonunda outlast ikiden çok korkuyodum şimdi onlar benden korksun !
26 Nis 2017 Konuyu başlatan #9 burakbcl B Bilgi cesaret verir, cehalet küstahlık. (Terry) Süper Üye Katılım 30 Tem 2016 Mesajlar 694 Tepki puanı 89 9 HİZMET YILI Konu tekrardan güncellenmiştir. Çalışıyor tagı alabilirmiyim