Outlook Kural Yönetimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
Şirket içinde outlook kullanıyorum ve kurallar sayesinde çok fazla düzenleme yapıyorum. 1 Tane doğru yazdığıma emin olduğum kural var ve ısrarla çalışmıyor. Onun haricinde bütün kurallarım çalışıyor. google üzerinden araştırma yaptım ve konu ile alakalı yararlı bir şey bulamadın anlayan birisi destek olabilir mi ? . (belirli bir kişiden gelen konu ve gövdesinde belirli sözcükler içeren gibi çok basit bir kural )

Üye
Şirket içinde outlook kullanıyorum ve kurallar sayesinde çok fazla düzenleme yapıyorum. 1 Tane doğru yazdığıma emin olduğum kural var ve ısrarla çalışmıyor. Onun haricinde bütün kurallarım çalışıyor. google üzerinden araştırma yaptım ve konu ile alakalı yararlı bir şey bulamadın anlayan birisi destek olabilir mi ? . (belirli bir kişiden gelen konu ve gövdesinde belirli sözcükler içeren gibi çok basit bir kural )
yt'den videolarına bakabilirsin kanka yaşadığın hatanın

Ben TürK miletcisiyim TR123123gg Muharem inci
Onaylı Üye
Ödüller
2
yotube dan yada gogle dan yada bakabilrsin fazla bir bilgim yok ama bakayım bulursam yazarım iyi günler

Onaylı Üye
Ödüller
4
youtube ve google de hataya dair bir sonuca ulaşamıyorum dediğim gibi çok basit bir kural ama çok işimi görüyor çift ofis maili düşüyor ve gelen kutumun hepsine yetişemiyorum . Anlayan birisi dönüş yaparsa sevinirim

HAYATA BAKIŞ AÇISI FARKLI OLANLARDAN BİRİ
Süper Üye
Ödüller
9
YouTubeda bununla ilgili bir sürü video var ordan bakabilirsiniz

Ultra Üye
Ödüller
3
outlook kullanma veya ytden araştır bu konu çok zahmetli bir konu

Onaylı Üye
Ödüller
4
Beyler konu çözüldü hallettim sağolun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.