Yok oc yapıyorum ama güzel voltaj değerlerinde mesela 60-65 derecenin üstünü görmüyor oc yaparken sağlıklı olduğunu düşünüyorumOc yaparsan 1 sene zor dayanır çok bir performans artısı olmaz oc'siz temiz ısısız kullanırsan 10 sene bile gider OC önermiyorum.
Baktımda çok pahalı ya bütçem ne yazıkki o kadar yok sanırım böyle devam edicezGtx 750 ti var oc li direk gönderiyorlar aldında
Oc yaparsan 1 sene zor dayanır çok bir performans artısı olmaz oc'siz temiz ısısız kullanırsan 10 sene bile gider OC önermiyorum.
baba alıyorsun rx570i zaten lol falan oynuyorsan bir daha bu yandan problemin olmuyor arkadaşımda var 4 senedir falan kullanıyor daha tık demediSistem özelliklerim:
Sistemim o kadar iyi değil, farkındayım. LoL'de 150 FPS, Valorant'ta 70-80 FPS alıyorum. Overclock yaparak sistemle uyumlu ekran kartı önerilerinizi bekliyorum fiyat performans olarak.
- DDR 3 RAM 4 GB 1333.
- H61m DS2 anakart.
- i3 3220 işlemci 4 çekirdek 3 MB önbellek.
- Ekran kartı GT 420 2 GB 128 bit.
Herkes aynı ekran kartını yazmış lakin o ekran kartı 2000 lira civarı ve bana uygun değil şuanbaba alıyorsun rx570i zaten lol falan oynuyorsan bir daha bu yandan problemin olmuyor arkadaşımda var 4 senedir falan kullanıyor daha tık demedi
Benimde aklımda şuan 1030 almak var +4 ram takarım diyordum teşekkür ederim düşüncen içinonun yerine şuandakı ekran kartını satıp 1030 alırsan bide ram degişikligi yap daha yüksek fps cıkarsın overclod yapmadan
Tamam kardeşim sen yap.Overclock yapmak zararlı değil güzel kardeşim bilmeden yorum yapma bence. Ekran kartının soğutması, kasanın soğutması iyiyse güzel değerlere çıkarılabilir kartlar. Ömründen de götürmez. Zaten bir kartın ne kadar ömrü olduğunu kimse bilemez belki 1 ay kullanırsın belki de 10 sene. Ayrıca konuyu açan arkadaş HD 7850 veya GTX 750 Ti alabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?