Overclock

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
İ7 860k işlemcim var overclock yapmayı düşünüyorum fakat pek bir bilgim yok soğutucum pek iyi değil yapacağım overclocka göre yenisini alabilirim sıkıntı yok yardımcı olursanız sevinirim.

AKA Üstün Kısa
Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Riskli diyorlar kanks. cogu kişi bana yapma dedi. karantina dolayısıyla acık bilgisayarcı yok ben de yaptırmak istiyorum.

ne mutlu türküm diyene
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
hiç bilgin yoksa yapma anlayan birine yaptırman senin için daha iyi olur işlemcin kötü değil neden overclook yapıyorsun

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
hız aşırtma için sıvı soğutma kullanırsan hiç bir sorunla karşılaşmazsın. hatta hız aşırtma için illa sıvı soğutmaya da gerek yok üst düzey soğutucular da kullanabilirsin. fiyat sorun değil dersen kesinlikle sıvı soğutma.

Uzman Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
i3 3 isleciye ek bi programla yapdim komple anakart falan yandi eski pc de yaparsan eger anliyan birisinden mutlaka yardim al

Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
Virüsün geçmesini bekle ve bilen birisine yaptır çok riskli bir durum sistemi yakabilirsin

Always in my headspace
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
OC dizüstü pc ler için aşırı gereksiz . Masaüstü pcler içinler çok riskli işten anlamayan birinin yapması bilgisayarınızı çöp edebilir. MSİ Afterburner videolarını izleyip bilgi sahibi olun eğer illa yapacağım diyorsanız.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
OC ile pek değişmeş performans ama zararı çok olur boş ver.

Subzeroz
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
You should not risk overclocking. It may damage the hardware inside your computer

love hack
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
it would be better for you to make it to someone who understands.

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Overlock riskli değil iyi bir soğutucun var ise ve macunun kurumadıysa dozunda abartmamak şartıyla overclock yapılabilir.Hatta yapın biostan frekansları arttırman gerekir ve bu arada amd işlemcilerde çok daha iyi overclock yapılıyor intele nazaran.
Riskli diyenlere aldırma 1-Yanmaz kendini kapatır pc shut down verir 2-riskli değil
uygun frekansı pc kapanmayana kadar bulacaksın her ayarladıgında strese sok pcyi kapanana kadar 20 30 dk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...