Onaylı Üye
4 sezondur devam etmekte olan anime, mangasına hiç bakmadım, benim için iyi hatta önceki sezonlardaki yaşanan olaylarla iyinin üstünde bir puan alan bir seriydi. Sizin de fikirlerinizi merak ettim
Katılıyorum ancak 2 sene önce falan oturup tek attıydım, ondan aklımda ortalama üstü isekai serisi diye kalmış.İlk sezonunu izlemeye başladım 4.sezona kadar gelmiş beğenilmiş bir seri olarak gördüm izleyicileri tarafından fakat ilk sezondan başladı hantal çöpten senaryolara, izlemeye devam edesim bile gelmedi kısaca. klasik bir isekai animesi özel bir yanı yok bence.
Sword art online ortalama üstüdür benceKatılıyorum ancak 2 sene önce falan oturup tek attıydım, ondan aklımda ortalama üstü isekai serisi diye kalmış.
Mangasına elimi sürmedim ama animesine yeni başladım ama görünen o ki bana göre fazla yavaş kalıyor ve bayıyor izlemeni önermem demem ama muhteşem üstü bir şeyde bekleme derim4 sezondur devam etmekte olan anime, mangasına hiç bakmadım, benim için iyi hatta önceki sezonlardaki yaşanan olaylarla iyinin üstünde bir puan alan bir seriydi. Sizin de fikirlerinizi merak ettim
İlk sezon iyi sonrası çöp.Sword art online ortalama üstüdür bence
xD Katılıyorum albedo-samaalbedo icin bile izlenir