rekabetci macı atmıssın ve report edilmişssin cok yüksek ihtimalle ya hile kullandın yada hileli bir insanın infosuna göre PREF attın duvar vurdun vs durum böyle olunca report edildigin icin overwach müffettişlerine gitti oynadıgın maç ve onlarda senın macını izledi sanırım bu 10 kişi önüne cıkıyor senın macın senı 10 ayrı kişi izliyor ve senın hile oldugunu karar kılmıslar hesabın ban yemiş geçmiş olsun atılan overwach banı açılmaz bilgin olsun egerki kırmızı şeritte süre yazmıyorsa ki sanırım yazmaz3-4 Arkadaşla basit eğlence oynarken sunucudan yasaklandınız diyip lobiye attı sonrasında yukarıda kırmızı şeritli şekilde GENEL BEKLEME SÜRESİ 'Overwatch tarafından suçlu bulundu oldukça hatalı '
yazıyordu. Bu ne anlama gelir oyun giremiyorum davet atamıyorum yıllardır kullandığım 5 yıldır içinde cs olan hesabım yasaklandı ne yapmalıyım teşekkürler
ban ban gg
Hesap yok oldu kardeş
Ticket falan aç belki açarlar banı ama zannetmiyorum şansını dene yinede geçmiş olsun bu arada
vac yemişsin go açılmaz o
you have been abusing the cheat bro? or you've been serve by Valve (VAC).
valve anti cheat(VAC) ban yemişsin açılmayacak sınırsız bir bandır. geçmiş olsun
Rekabetçi de hile açmışsın ve report yemişsin ow ye düşmüşsün banlamışlar
görüşleriniz için teşşekkürler arkadaşlar ticket attım incelenmesi için umarım düzelir ow düşüp düzelen birçok kişi olmuş umarım ben de onlardan biri olurumBan yemişşsin Geçmiş olsn ticket at ama zannetmyrm geri gelsin