CS:GO öyledir. Adam bi hs yer direkt reportlar genelde böyle olur ama olan yine sana olur .Sana tavsiyem hiçbir şekilde ne trigger ne de wallhack kullanma. Sadece radar hack kullanırsan ban yeme sürecin uzar.hiçbirşey yapamdan bile report yiyorum kiawp le klasik yerlere baklyıorum adam shift basarak geliyor tak diye vuruyorum (genelde hile kullanmam) kullansamda legit oynarım triggeri 220 ms ten aşşağı fln almam
günde 10 report seni overwatch a düşürüyor 2 tane reko atsan karşı takımın tamamı reportlasa işin bitiyor knkhiçbirşey yapamdan bile report yiyorum kiawp le klasik yerlere baklyıorum adam shift basarak geliyor tak diye vuruyorum (genelde hile kullanmam) kullansamda legit oynarım triggeri 220 ms ten aşşağı fln almam
onu bilmiyordum kanka günde 1 den fazla atmam artıkgünde 10 report seni overwatch a düşürüyor 2 tane reko atsan karşı takımın tamamı reportlasa işin bitiyor knk
aimbot ayarlarını hafif güncellersin belli etmeyecek şekilde hafif de kendi kolunla oynarsan sorun olmaz benceonu bilmiyordum kanka günde 1 den fazla atmam artık
öyle zaten aim hiç kullanmıyorum gibi birşey birtek pistol roundunda anca hileyi bile sürekli kullanmıyorum diyorum yaaimbot ayarlarını hafif güncellersin belli etmeyecek şekilde hafif de kendi kolunla oynarsan sorun olmaz bence
yani legit mi oyna diyosun ?Owerwatch'in bypass yöntemi tamamen sana bağlı. Herhangi bir şekilde ya da 3. yazılımla bu olayı kapatamazsın. OW tamamen report üzerine çalışan bir uygulamadır. Senin rasgele taramanla direkt OW'ye düşmezsin. Çok report yediysen o yüzden düşersin.
ona rağmen ban mı yedinöyle zaten aim hiç kullanmıyorum gibi birşey birtek pistol roundunda anca hileyi bile sürekli kullanmıyorum diyorum ya
2 haftadir düzgün oynamadım diyebilirim ve hile kullanmamıştım beni şaşırtanda oydu özledim diye bi gireyim dedim ekibi topladım bi baktım vac yemişimRaporlama ile ow a düşersin diye biliyorum. Bir bypass duymadım. Senin durumunda büyük ihtimal eskiden yaptığın bir hata ile düşmüşsün direkt ordan ban yemen zor gibi bence.
100 ü geçiçek kadar oynamadımOW Senin Oynamana Bakar Eğer Fazla Report Alırsan Şüpheli Konumuna Düşersin Maç İzlenir Veya Bir Maç 100 Puanı Geçtiysen O Maç OW Düşebilir O Yüzden Sana Bağlı
10 farkı kişidenmi yoksa 5 kişi 2 şerkere replesemi ?günde 10 report seni overwatch a düşürüyor 2 tane reko atsan karşı takımın tamamı reportlasa işin bitiyor knk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?