Sitede herkes önermiş muhtemelen dolandırıldım o zaman en azından başkaları dolandırılmasın bunu nasıl duyurabilirizSpoofer'lar çalışmıyor kimseden bir şey satın almayın.
Dolandırıldım derken anlamadım hocam.Sitede herkes önermiş muhtemelen dolandırıldım o zaman en azından başkaları dolandırılmasın bunu nasıl duyurabiliriz
Ben 2 kez farklı farklı ödeme yaptım oxygenware sitesine benden yarın ulaşmamı istediler çok ciddiyetsiz bir tavırla dc den eğerki spooferlar çalışmıyorsa bunlar dolandırıcı oluyorDolandırıldım derken anlamadım hocam.
Kimsenin sattığı ürüne bir şey demiyorum ben çalışmadığını belirtiyorum aksi bir durum olur da mağduriyet yaşarsanız konu açabilirsiniz tekrardan.Ben 2 kez farklı farklı ödeme yaptım oxygenware sitesine benden yarın ulaşmamı istediler çok ciddiyetsiz bir tavırla dc den eğerki spooferlar çalışmıyorsa bunlar dolandırıcı oluyor
Öyle yapıcam hocam yarında bi gelişme olmazsa tekrar bi konu açarım teşekkürlerKimsenin sattığı ürüne bir şey demiyorum ben çalışmadığını belirtiyorum aksi bir durum olur da mağduriyet yaşarsanız konu açabilirsiniz tekrardan.
Rica ederim iyi geceler.Öyle yapıcam hocam yarında bi gelişme olmazsa tekrar bi konu açarım teşekkürler
hocam format atmadan yapabiliyormuyuz bu spoofu ?İlk olarak siteden alım yapmak ibandan almaktan daha tehlikeli olmaya başladıikincil olarak arkadaşın daha bu forumda geçmişi bile yok şikayet etmek istesen konusunu kapatırsın sadece kısacası buradan alım yapacaksan iadesi olduğunu belirten insanlardan alım yap diğer türlü konu açsanda bir şekilde satıcı kendini haklı çıkartır dolandırılmış olursun.
forumdan neden hala kaldırmıyorlar ?Adına başka yerlerde dolandırıcılık şikayetleri mevcut;
maalesef formatsız spoofer bulamazsın çok zorhocam format atmadan yapabiliyormuyuz bu spoofu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?