OXYGENWARE Spoofer Dolandırıcı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
merhabalar,

arkadaşlar siteye tradeini koymuş ancak kendileri benden 2 kere ödeme aldılar işlemi gerçekleştirmeyip dalga geçer gibi beni başlarından attılar.
hiçbir şekilde güvenmeyin. almayın.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Detaylı şekilde anlatınız ve kanıtlar ekleyiniz ödeme dekontunuz ile birlikte gerekli işlemleri yapalım.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Yorumunuz silinmiştir resimlink sitesine yükleyip oradan ss olarak buraya atınız ve gerekli açıklamalarınızı da yapınız.

Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hocam link burada
kendilerine telegramdan ulaştım benden 2000 tl aldılar daha sonra dönüş olmadı ardından dc den ulaştım.
dc de bana sesli bağlanarak telegramlarının çalındığını söylediler. özür dileyip bana indirim yapacaklarını söylediler ve 1400 tl ödeme yaparsam spooferı satacaklarını söylediler tekrar 1400 tl ödeme yaptım bana şimdi s git telegramdaki de bendim seni böyle dolandırdım tanıdık isimlere veriyorum böyle noname olanları böyledüdüklüyorum vs dedi daha sonra bidaha dönüş alamadım.

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Son düzenleme:
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
@OxygenWare Kanıtlar ortada ve alıcıyla muhatap olmaya bile tenezzül etmemişsiniz gerekli açıklamalarınızı yapmanız bekleniyor gün sonuna yani gece 24.00'a kadar vaktiniz var açıklama yapmadığınız takdirde kalıcı olarak yasaklanacaksınız.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
ÇÖZÜLDÜ#

Satıcı dolandırıcı olduğu için forumdan kalıcı olarak uzaklaştırıldı alıcıya geçmiş olsun dileklerimizi iletirken kendisinin içinin rahat olmasını temenni ediyoruz çünkü sayesinde forumdan bir tane daha kendisini akıllı zanneden scammer şutlanmış durumda bu tarz kişileri kanıtlarınız ile ne zaman şikayet konusu olarak açarsanız bu şekilde sonuç alabilirsiniz her halükarda tekrardan geçmiş olsun herkese iyi geceler ve iyi forumlar dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...