saol da kanka taksit alacağım fiyatimin üstünde ve taksit ile 6300 oluyorbunu alacağına donanım arşivi sistem 4 çıktı onu al itopyada yaz da sistem 4 diye çıkıyor.
peki attığım linkteki pc karşılaştırsan hangisiBurdaki 3.sistem seçilebilir. Üstte dediğiniz oyunları rahatlıkla açar.
3. olanı seçerdim. İki sistem arasında pek bir fark yok. Yukarıda gönderilen 3.sistem iyidir.peki attığım linkteki pc karşılaştırsan hangisi
ben 1 ay önce Gaming Gen Tr'den GG2 adlı sistemi aldım. Sistem elime geldi kullanıyorum sıkıntısız. Oyun performansları iyi(Rdr2'de Medium ayarlarda 1080'pde 45-55 fps arası bir değer alıyorum.) fakat ben şöyle bir sıkıntı yaşadım. Kasanın ön panel kısmındaki vida ayakları kırık geldi. Kargo'da gelirken kırılmış olmalı. Bunu da geç farkettim. Ve bu şekilde kullanmak zorunda kaldım.(Bantlayıp kullanıyorumarkdaşlar teşekkür ederim fakat bir sorum var sizlere bu attığınız siteler ne kadar güvenli
kanka gelip monte ediceklermi yoksa sadece kasa kargo ile gelicekben 1 ay önce Gaming Gen Tr'den GG2 adlı sistemi aldım. Sistem elime geldi kullanıyorum sıkıntısız. Oyun performansları iyi(Rdr2'de Medium ayarlarda 1080'pde 45-55 fps arası bir değer alıyorum.) fakat ben şöyle bir sıkıntı yaşadım. Kasanın ön panel kısmındaki vida ayakları kırık geldi. Kargo'da gelirken kırılmış olmalı. Bunu da geç farkettim. Ve bu şekilde kullanmak zorunda kaldım.(Bantlayıp kullanıyorum) . Attığım siteler güvenilir. Hangi siteden alırsan al unutmaman gereken bir durum var. Hatta bunla ilgili bir konu da açmak lazım. Sisteminizi aldıktan sonra kargo şirketi kapınıza getirdiği zaman kargocunun yanında kutuyu yavaşça açıp göz ucuyla bir kontrol edin. Kutuda, kasanın herhangi bir yerinde, çizik, kırık vs. varsa kargocuya bu ürünün hasarlı geldiğini yenisini talep ettiğini bildirmen lazım. Kargocu tutanak tutacak ve hasarlı kargo geri gönderilecek size birkaç hafta içinde yeni sistem gönderelecek!!. İnternette bu durumla ilgili birçok şikayet var biraz araştırırsanız görürsünüz. Kutuları da kontrol edin, garanti belgelerini, herhangi bir eksiklik olmasın.
Gelip monte etmek mi ?kanka gelip monte ediceklermi yoksa sadece kasa kargo ile gelicek
inşallah alınca bir sıkıntı çıkmaz bazı firmalar kendi gelip her şeyi yapıyor garanti de sıkıntı olmaması açısından ondan sordumGelip monte etmek mi ?(Gelip monte etmezler kardeşim yok öyle bir Dünya)
Tüm parçaları monte ediyorlar kasaya(Ekran kartı hariç). Kutulayıp sana yolluyorlar. Sen kasa gelince sadece ekran kartını monte ediyorsun. Bazı sitelerde parça olarak gönder seçeneği de oluyor.
dediğimi yaparsan hiçbir sıkıntı çıkmaz.(Benim bildiğim hiçbir firma gelip eve kurmuyor hocam.) Kargocunun yanında kutunu aç bir sıkıntı çıkarsa tutanak tuttur. Sorun yoksa kasayı yukarı çıkart Windows'u kur(bazılarında kurulu gelir.) Aida64 üzerinden sistem kararlılık testi yap. 2-3 Oyunda test et. Sorun yoksa güzelce kullan.inşallah alınca bir sıkıntı çıkmaz bazı firmalar kendi gelip her şeyi yapıyor garanti de sıkıntı olmaması açısından ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?