Onaylı Üye
sarmaz kanka online olacakgod of war 4
rogue mi crowz mu dereceli ranklı oyunları çok seviyorumLost ark, Rogue Company, Crowz
sarmaz kanka online olacak
rogue mi crowz mu dereceli ranklı oyunları çok seviyorum
Albion falan oynadım baya 800 900 saatim var, elden ring 500 lira olmasaydı onu da çok istiyorum oynamak fakat zor gibi duruyorAlbion Online girdin mi çıkamıyorsun. Zevkten zevke değişen bir durum bu oyun işi ben genshin,albion,lol üçlüsünde takılıyorum durmadan. Arada nadiren yeni çıkan single oyunları da oynuyorum ve sana da tavsiye ederim. Elden Ring e sardım şu aralar 2 klavye ve 3 mouse kırdım ama adamlar yapmış oyunu abi.
O zaman ben bi rogueyi indirip bakayımRogue Company baya zevkli hatta arkadaşın varsa daha çok zevk alırsın. Crowz çok fazla oynamadım ama yine de beğendim.
godu ps4'te bitirdim ya pc de genellikle online oyunlarda takılıyorum valoda banlı olmasaydım baya bi yetiyordu bana da banlıyım iştesistemin iyiyse god of war indir torrenttten çok güzel oynanışı ve grafikleri var hikayesi de bi o kadar güzel
Kardo tek çar kasmak mantıklı mı sence millet deli danalar gibi dünyanın çarını kasıyorşu sıralar sana güncel oynadığım lost ark ı önerebilirm çok çook geniy hikayesi var
knk cs beleş laHerkese iyi forumlar ,
Bu aralar çok fena boştayım beyler acayip oyun oynayasım var ama oyun yok acil önerilerinizi bekliyorum çıkartın beni bu boşluktan
NOT: Valodan banlıyım , LOL Kanser etmeye başladı , CS'ye o parayı vermem
Kardo tek çar kasmak mantıklı mı sence millet deli danalar gibi dünyanın çarını kasıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?