Eski ve online bir oyun olsa da Skyrama deneyebilirsin. Eğlenceli bir havaalanı oyunu.Herkese iyi forumlar ,
Bu aralar çok fena boştayım beyler acayip oyun oynayasım var ama oyun yok acil önerilerinizi bekliyorum çıkartın beni bu boşluktan
NOT: Valodan banlıyım , LOL Kanser etmeye başladı , CS'ye o parayı vermem
cs nereye beleş moruk prime olmadan dereceli giremiyorsın ,knk cs beleş la
katana zero
mount and blade warband oynayabilirsin ikiside çok tatlı oyunlar.
Online oyun lazım kanka böyle rekabet olacak derece olaylarına falan girecez hard oynayacazkanka film tadında oyunlar oyna Need For Speed Most Wanted , Star Wars Jedi Allen , Crysis , Call Of Duty
yorar be kanka ya çalışıyorum fazla zaman olmuyor farm işlerineAlt karakter kasmak şart ama alt karakter kasmak çok kolay çünkü %20 daha az materyal ve %20 upgrade oranı artıyor stronghold da lab den gerekli şeyleri yaparsan.
p2w diyorlar o oyun için biraz araştırdım da eğer öyle bir olayı yoksa deneyebilşrimconqueror's blade
Fortnite inşa modu olmadan ranked girilebiliyorsa fena akar laonline istiyorsan fortnite bakabilrsin yeni güncelleme ile inşa modu olmadan oynana biliyor gayet eğlenceli olmuş öyle öneririm.
dishonored ve crysis serisi mükemmeldir ve mafia da zevkine uyarsa denemelisinHerkese iyi forumlar ,
Bu aralar çok fena boştayım beyler acayip oyun oynayasım var ama oyun yok acil önerilerinizi bekliyorum çıkartın beni bu boşluktan
leauge of legendsHerkese iyi forumlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?