lolhayatimolmus#7390 oyuna gireceğin zaman yaz gireriz beraber öğretirsin hemde.oyun blgiisi olmadan sc kullanamazsın adam akıllı discordunu at beraber oynarız.
dostum oyun bilgimin yeterince olduğunu düşünüyorum zaten ki lynx ide habire izliyorum.ben lanemi kazanırım hep sonra itip arkadaşlarıma yardım ederim onlara kazandırmaya kastırmaya çalışıtırım gerektiği zaman ayrık iterim gerektiği zaman tf de kendimi feda edip oyun kazandırırım.ama gelen aptal takımlar yüzünden 3 oyun kazansam 6 oyun kaybediyorum.dostum script sana sadece mekanik kazandırır oyun bilgin yoksa o ranktan yukarısını yine fazla göremezsin silvere çıkarsın en max o da
youtubeden profesyonel oyuncuların maç analizlerini izleyebilirsin
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapbu kanaldan çerez abimin anewliz videolarını izleyerek oyun bilgini geliştirebilirsin
tr de aynı durumdaydım westte geçtim yine aynı durumdayımGerci tr serverindeysen oyun bilgin olsa da zor oluyo
dostum gerçekten çok iyi olur lol ismim küfürlü hafiften burda yazamam dc ekle sen oradan atayım lolhayatimolmus#7390İstersen gel ben sana yardımcı olayım benim bol vaktim var
aslında duom olduğu zaman yargı dağıtıyorum çünkü duom aptal olmuyor yada hemen satmıyor oyunu.kendine bir ya da birden fazla eküri bul beraber oyun oynayabilecegin. main şampiyonun olsun ve onunla oyna hep. gerisi pratik ve oyun bilgisi hocam
dostum zaten öyle xdbazen takım herşeydir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?