çok guzel duruyo kanki nasıl yapılacagını anlatırsan süper olurSELAMIN ALEYKUM. GENE KALİTELİ BİR İÇERİKLE KARŞINIZDAYIM. CUSTOM SKİN VB FONTUNA KADAR ŞEYLER NASIL YAPILIR DETAYLI ANLATIM GELSİNMİ AŞAĞIDA ÖRNEKLERİ MEVCUT BAKMANIZI ŞİDDETLE TAVSİYE EDERİM
US/SELAMIN ALEIKUM. I'M AGAIN WITH A QUALITY CONTENT. DETAILED EXPLANATION HOW TO MAKE THINGS UP TO CUSTOM SKIN VB FONT I HIGHLY RECOMMEND YOU LOOK AT THE EXAMPLES BELOW
Ekli dosyayı görüntüle 84110Ekli dosyayı görüntüle 84111 Ekli dosyayı görüntüle 84107Ekli dosyayı görüntüle 84108Ekli dosyayı görüntüle 84109
Ekli dosyayı görüntüle 84104Ekli dosyayı görüntüle 84105Ekli dosyayı görüntüle 84106
Like göre anlatım gelecekAcayip tatlı duruyor ya nasıl yapıcaz?
Hocam like göre anlatacağımçok guzel duruyo kanki nasıl yapılacagını anlatırsan süper olur
Eyw cansınaşırı güzel duruyo eline sağlık
Like göre tabiki gelicekhocam çok güzel duruyor detaylı anlatım gelsin lütfen
Kalite ayarları varbirde fpps ye etki ediyormu acaba?
Binlerce skin varabi muazzam gözüküyor bu kesinlikle gelsin bir tek bu skin yoktur umarım birden fazladır umarım skinler ve map değiştirme olayı da var mı son olarak fps düşüşü yaşatıyor mu
kanka çok güzel samimi söylüyorum direkt getir bence hemenKalite ayarları var
Post automatically merged:
Binlerce skin var
Dediğim gibi like ve yoruma göre atacağım detaylı anlatım.kanka çok güzel samimi söylüyorum direkt getir bence hemen
peki bu senin yaptığın bir proje mi yani sana mı aitDediğim gibi like ve yoruma göre atacağım detaylı anlatım.
bunda öyle bir şey var mı bug mug olayı @werasakçok eski kullanıcısıyım hudlar vs güzel ama maplere alışmak çok zor oluyor ve antrenmanda deneyin kesinlikle mapleri önceden bazen buglı veya çok bulanık kötü çıkaibliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?