yanlış sürümü indirmiş olabilir misin- 1. sorun Bazı oyunları çalıştırdığım zaman fanlar yüksek devirde çalışımaya başlıyor ve siyah ekran 5yıllık kart msi rx480 ve 1yılı - 1,5 yılı mining yaparak geçti son çırpınışları diye düşünüyorum .Benchmark heaven ile test ettiğimdede aynı sorun cpu testinde sorun yok acaba sorun ekran kartında mı yoksa başka bir şeymi ?
- 2. sorunum ise MSI b450 kartına bios güncellemesi yaptım, güncellemeden önce logo altında boot menu tuşları yazardı işte del bas F2 bas tarzında güncellemeden sonra logo ekranında yazılar çıkmıyor sorun ne olabilir ? yorum kasmak için boş boş cevap atmayın bilen biri varsa yardımcı olsun bu konuda
resetle formatla alaksı yok format da attım aynıkanka bence sisteminle alakalı eğer öyle değilse bilgisayarını resetle benim düşüncem
amd son sürüm 22.6.1 eski sürücülerle de denedim değişen bir şey olmadıyanlış sürümü indirmiş olabilir misin
ekran kartını çıkarsam görüntü alamam apu işlemci değilBenzer bir sorunu ekran kartımdan dolayı yaşamıştım. Bilgisayarı başlattığımda yükleme ekranından hemen sonra siyah ekranda kalıyordu. Ekran kartı çıkarıldıktan sonra düzeldi çünkü bozulmuş. Ekran kartını çıkarıp tekrar deneyebilir misin? Benzer sorun olduğu için diyebileceğim ve yardım edebileceğim tek konu bu üzgünüm.
fanlarda yüksek devirde çalışmaya başlıyor ve tam olarak çözüm belirtirmisinKısaca ona oyun yüklenme ekranının gelmemesi yani siyah ekran denilen şeydir oyun çözünürlüğü sizin ekranınıza özel yapmaya çalışırken yanlış ayara getirmiş o yüzden siyah ekrana geçmişsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?