"Oyun bilgisi gerekli, yoksa lig atlayamazsın." Ne bu oyun bilgisi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
koridor bilgisi, oyun bilgisi işte early game-late game, builds ve rünler falanıdır. Tamam evet, bizler bunu biliyoruz ama bilmeyen dostlarımız da var. Youtube platformunda herkes farklı bir dil ile konuşuyor arkadaşlar. Net bir açıklayıcı bir rehber yapmamız gerekli. Hepinizin yardımını bekliyorum.

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Oynayarak tecrübe edinirsin milletin demesine bakma.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
bunun için sıfırdan üzerine video amaçlı tüm koridorlar için çarlar oynanıp analiz şeklinde yapılması lazım şahsen bu bilgi tecrübem var ve en yüksek lige de çıktım ama gel gelelim ki hazırlama konusu olunca insan üşeniyor bazen ama kısaca anlatabilirim aklına neler takılıyorsa

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
oyun bilgisi dediğin şey kısaca nerede ne zaman ne yapman gerektiğindir bu oynayarak, tecrübe ile elde edilir

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
işte bu şekilde düşündüğün-üz için insanlar troll veya bronz stuck kalıyor.
bu arkadaşın yorumum tamamen saçmadan ibaret dostum oynayarak belirli bir yere kadar gelebilirsin tecrübe ve izlemek deneyimli birinin senin hatalarını görüp yorumlayarak sana oyunu anlatması 2. bir kişi seni izlediği için hatalarını daha iyi göreceği için arkadaş gayet bilmediğini açıklamış zaten

Seçkin Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bana göre youtubede video çeken ve oyunu bir çok kişiye öğretmiş olan lynx çerez videoları izlenebilir bir çok oyuncuyu analiz ediyor gerek yayınlarıda izlenebilir kaliteli içerikleri var şahsen düşük elodaki adamlar koridor dondurmayı bilmiyordu gel gelelim lynxçerez dediğimiz adam öğretti valla helal olsun. Bu arada benim şahsi düşüncem ve görüşüm bana katılmayan arkadaşlar olabilir .

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
dostum video izlemek en mantıklı olasılıklardan bir tanesi arkadaşın da belirttiği gibi lynx çerezz fakat tam olarak nerelerde problem yaşıyorsun takılıyorsun bunu söylemen lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum @Adc Main Sizden de ufak çaplı bir öğretici video gelebilir sc kullanımıyla birlikte tabiki

anç istifa
Uzman Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
dostum video izlemek en mantıklı olasılıklardan bir tanesi arkadaşın da belirttiği gibi lynx çerezz fakat tam olarak nerelerde problem yaşıyorsun takılıyorsun bunu söylemen lazım
daha çok draft'da problem çekiyorum, InGame problemim yok

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
kesinlikle katılıyorum @Adc Main Sizden de ufak çaplı bir öğretici video gelebilir sc kullanımıyla birlikte tabiki
işin doğrusu uğraşmak istemiyorum videoyla arkadaşları bir dc ye toplayıp aslında discord yayını açıp o şekilde öğretici oynayarak göstermek daha güzel olur diye düşünüyorum bazen

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Bunun bence en iyi yolu oynayrak tecrübe etmek ve youtuber oyunlarını dikkatli izlemek

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
hocam bi çok oyunda farklı kombinasyonlar olabilir bi kişinin hatasıyla oyun gider yada kazanılır tecrübe edilir
koridor bilgisi minyon dalgası kontrol objektif kullanımı vs. biçok özelliği kendi oyun tarzınıza taşıyarak oyun bilgisi edinilir bana göre

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
oynaya oynaya veya youtubeden videolar izleyerek nerde ne yapmalıyım falan bunları öğrenmen lazım oyun bilgisi bununla alakalı oyun biilgin arttıkça iyi oynarsın ve lig atlarsın

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
dostum oynayışını geliştirdikten sonra ister istemez oyun bilgisi de geldiği için bu lafı söyleyen şov yapıyordur takma sen fazla :d

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
düzenli olarak oynarsan yaptığın hatalardan ders çıkarmana bakıyor tecrübe direkt çözersin oyunu yani.

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
daha çok draft'da problem çekiyorum, InGame problemim yok
draft yaparken takım savaşı yapabiliyor mu veya takım savaşı yapılmasını engelliyor mu, hard cc ye sokacak skilleri var mı seçtiğin çarda, en az iki koridorda hakimiyet alabiliyor mu oynayacağın karakter, oyunun her dakikasında güçlü mü bu şampiyon (her dakikadan kastım oyunun başında, ortasında, sonunda etkili mi oyundan düşen draftlar var şampiyon işlevi olmaz o dakikadan sonra, ama hiç düşmeyen de var her zaman oyuna katkısı olur), seçim ekranında şampiyon seçerken kör seçim yapma mevzusu oluyor bunda kesinlikle dikkat etmen lazım (örneğin topta renekton var gayet güçlü bir çar zaten ama adam senin counter'ını bir çekiyor bakakalıyorsun hiçbir şey yapamıyorsun)

dostum umarım bu draft konusunda yardımcı olmuştur sana şampiyon seçerken bir faydasını göreceğine inanıyorum

Son düzenleme:
Seçkin Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Bence youtube videoları izle hemen orenirsin o kadar kafana takma

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
youtuber oyunlarını dikkatli izlemek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...