işte bu şekilde düşündüğün-üz için insanlar troll veya bronz stuck kalıyor.Oynayarak tecrübe edinirsin milletin demesine bakma.
Ben masterım knk.işte bu şekilde düşündüğün-üz için insanlar troll veya bronz stuck kalıyor.
bu arkadaşın yorumum tamamen saçmadan ibaret dostum oynayarak belirli bir yere kadar gelebilirsin tecrübe ve izlemek deneyimli birinin senin hatalarını görüp yorumlayarak sana oyunu anlatması 2. bir kişi seni izlediği için hatalarını daha iyi göreceği için arkadaş gayet bilmediğini açıklamış zatenişte bu şekilde düşündüğün-üz için insanlar troll veya bronz stuck kalıyor.
kesinlikle katılıyorum @Adc Main Sizden de ufak çaplı bir öğretici video gelebilir sc kullanımıyla birlikte tabikibana göre youtubede video çeken ve oyunu bir çok kişiye öğretmiş olan lynx çerez videoları izlenebilir bir çok oyuncuyu analiz ediyor gerek yayınlarıda izlenebilir kaliteli içerikleri var şahsen düşük elodaki adamlar koridor dondurmayı bilmiyordu gel gelelim lynxçerez dediğimiz adam öğretti valla helal olsun. Bu arada benim şahsi düşüncem ve görüşüm bana katılmayan arkadaşlar olabilir .
daha çok draft'da problem çekiyorum, InGame problemim yokdostum video izlemek en mantıklı olasılıklardan bir tanesi arkadaşın da belirttiği gibi lynx çerezz fakat tam olarak nerelerde problem yaşıyorsun takılıyorsun bunu söylemen lazım
işin doğrusu uğraşmak istemiyorum videoyla arkadaşları bir dc ye toplayıp aslında discord yayını açıp o şekilde öğretici oynayarak göstermek daha güzel olur diye düşünüyorum bazenkesinlikle katılıyorum @Adc Main Sizden de ufak çaplı bir öğretici video gelebilir sc kullanımıyla birlikte tabiki
draft yaparken takım savaşı yapabiliyor mu veya takım savaşı yapılmasını engelliyor mu, hard cc ye sokacak skilleri var mı seçtiğin çarda, en az iki koridorda hakimiyet alabiliyor mu oynayacağın karakter, oyunun her dakikasında güçlü mü bu şampiyon (her dakikadan kastım oyunun başında, ortasında, sonunda etkili mi oyundan düşen draftlar var şampiyon işlevi olmaz o dakikadan sonra, ama hiç düşmeyen de var her zaman oyuna katkısı olur), seçim ekranında şampiyon seçerken kör seçim yapma mevzusu oluyor bunda kesinlikle dikkat etmen lazım (örneğin topta renekton var gayet güçlü bir çar zaten ama adam senin counter'ını bir çekiyor bakakalıyorsun hiçbir şey yapamıyorsun)daha çok draft'da problem çekiyorum, InGame problemim yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?